За миските, кучетата и Евгени Минчев

Една от каузите, която претендентките за короната на Мис България 2012 прегърнаха от все сърце, е грижата за бездомните кучета в най-големия общински приют в село Долни Богров, стопанисван от фондация Animal Rescue Sofia. "Осинови! Подари 4 лапи живот!” е кампания, подета от първата подгласничка на Мис България 2011 - Деница Стоянова, както и от футболиста от националния отбор - Михаил Александров.

Деница Стоянова от години участва в каузи, свързани с подобряване на грижите към кучетата. С тази мисия тя създава приемственост от миналогодишния конкурс и се опитва да въведе момичетата в дейностите на една истинска Мис България. Кандидатките в "Пътят към короната 2” се изправят пред поредното си предизвикателство, ставайки доброволци за един ден в приюта за бездомни кучета в Долни Богров.

Приютът предлага възможност за осиновяване на кученца, лечение, както и кастрация не само на кучетата от приюта, но и на домашни любимци.

Красавиците ще се запознаят с актуалните проблеми, стоящи пред обществото, свързани с липсата на грижа към четириногите. Тази мисия е втора подред за участничките в най-престижния конкурс за красота у нас. В последните два епизода на риалитито "Пътят към короната 2” беше обърнато внимание на проблема с наркозависимостта сред българските граждани.

В четвъртък, в поредния епизод на "Пътят към короната 2” по TV7, зрителите станаха свидетели на това как 13 красиви момичета чистят помещенията, къпят, хранят и полагат истински грижи за кучетата.

Междувременно, две интересни теми и много атрактивни гости ще изпълнят коментарното студио на риалитито тази събота от 21:00. Дебатът ще бъде за етикета при общуването и особено актуалната напоследък тема за бездомните кучета. По първата тема ще гостуват светският лъв Евгени Минчев, главната редакторка на сп. Story Галина Чолакова и дамата, която обучава претендентките за короната на етикет Мария Касимова.

Гостите ще обясняват колко са важни обноските, доколко са възпитани съвременните българи, кога правим неволни грешки при общуването с останалите и други теми, отнасящи се до отношенията между хората. Астор и неговото куче ще са сред гостите по втората тема от предаването.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини