Предсказанията на маите започнаха да се сбъдват!

Предсказанията на маите започнаха да се сбъдват едно по едно, заяви радиестезистката Славка Пенева.

Феноменалната дама, която с махало открива подземни богатства и болести по човешкото тяло, твърди, че размяната на магнитното поле е близо. "Големците обаче не предупреждават населението, а те ще се скрият в подземните градове. Поне една разяснителна кампания да направят, както при бомбардировка се казва в кое убежище да се скрие народът", ядосва се искрено инженерката, дългогодишен кадър на БНТ. Пенева замерва магнитното поле и установява, че то е намалило своя интензитет многократно. "То е 0,4 гауса при норма от 4. Направете си сметка колко пъти е отслабнало, но за това никой не говори", съжалява лечителката.

Най-голямата опасност засега според учените е, че при завъртане на магнитните полюси планетата ще остане без защитния си саркофаг срещу пагубната слънчева радиация.

Пенева предположи, че вследствие на фотонните соларно-магнитни процеси в близко бъдеще ще имаме няколко дни, през които ще е тъмно като нощ. В това време работната честота на мозъка ни ще се повиши. Тогава човечеството неусетно ще премине от пета в шеста раса. Времената обаче ще бъдат съпътствани от хаос и безредици. Вероятно в тъмнината мародери ще плъзнат по улиците, пише novini.bg.

За тази опасност пръв у нас заговори руският гуру Алексей Шадрин. Той предполага, че в този квантов преход ще се задействат най-нисшите инстинкти у човека. Промяната ще настъпи в периода между 2012 и 2018 година, твърдят още посветените. "Чужда цивилизация, по-развита от нас, ще ни помогне, за да мине всичко гладко и неусетно. Ако се развивахме и технократски, и духовно, проблем нямаше да има, но ние се отказахме от еволюцията си в името на парите. Сега, ако Отгоре ни оставят да се оправяме сами - ние сме загубени. 80% от човечеството се намират на животинско ниво - действат на инстинкти. При повишаване вибрационното ниво на планетата за влизане от трето измерение в четвърто тези хора ще обезумеят. Дано ни се помогне Отгоре", заяви Славка Пенева, цитирана от "Стандарт Нюз".

Междувременно на хоризонта се появи поредното апокалиптично знамение. Парадът на планетите, за който говорят древни текстове на маите, както и индиански пророчества в Северна Америка, взе да се случва. Венера и Юпитер направиха вече равнис на хоризонта. След дни към тях ще се присъедини и Луната. На 21 декември 2012 г. планетите от Слънчевата система ще застанат в една линия, а Земята ще се изравни с центъра на Млечния път. Според езотериците от Великото Централно Слънце тогава ще потекат нови информационни кодове към планетата. Процесът ще завърши през 2036 г.

Директорът на Московския институт по практическа астрология Сергей Курапов пристигна преди дни в своята морска вила в България. Той обясни, че от 2008-а до 2020 г планетите на Слънчевата система се намират в относителна близост, което вещае преминаване на планетата ни от епохата на Земята към епохата на Въздуха. Смята се, че в такива еони разрушителните енергии взимат връх над съзидателните, за да си отиде старото. Именно в такъв момент преобладават най-различни социални, икономически и природни катаклизми, обяснява Курапов. Според теорията на именития астролог щом небесните тела се намират във фаза на приближаване, дори далеч от точката на пълен съвпад мислите за идването края на света доста силно завладяват човешкото общество. Иначе всички планети дават сумата на всички възможности. И когато планетите преминават през всички космически взаимодействия и отново се обединят, ще настъпи и краят на този цивилизационен цикъл. За щастие още сме много далеч от точката на глобален съвпад, но това съвсем не означавало, че на Земята ще бъде спокойно.

Изследователите на календара на маите припомнят, че с идването на пролетта влизаме в последната част на деветия цикъл от летоброенето. Той е наречен Универсално съзнание и ознаменува края на един еволюционен период, в края на който човекът ще започне да използва целия потенциал на мозъка и съзнанието си.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини