Разпродават детски картини, парите в помощ на 5-годишния Мишо Кашидов

Детска рисунка на тема "Мечтаната детска площадка" е иниациатива на Фейсбук групата "По-добри условия за децата на Асеновград". Мероприятието е планирано за 31 май от 17 ч. Мястото на провеждането му е детската площадка до читалище "Родолюбие". Осигурени са бои, листове, материали за рисуване и игри. Рисунките ще бъдат разпродадени благотворително. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на малкия Мишо Кашидов.

5-годишното дете страда от церебрална парализа. Благодарение на редица благотворителни прояви от страна на негови съграждани и на различни институции и организации, Мишо мина втори курс от своето лечение в Израел. Според лекарите обаче необходими са минимум 3 такива курса.

През юни детето трябва да замине отново за Израел като сумата, която трябва да се заплати, е 10 221 евро. Над половината от парите вече са налични след провеждане на няколко благотворителни търга и благодарение на големите сърца на асеновградчани, приели каузата за излекуването на Мишо присърце.

Средства за продължаване на лечението на Михаил Кашидов може да дари всеки, който желае да помогне, като изпрати SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 (1,20 лв. с ДДС) или по дарителска сметка в Прокредитбанк IBAN BG25 PRCB 9230 10 32 0907 11 (в лева) Михаил Иванов Кашидов.

К.Нешева

 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини