Motokey 3-Chip – три SIM карти стигат ли?

Много от предлаганите на пазара мобилни телефони могат да работят с две SIM карти. Ако това не е достатъчно на някои потребители, за тях има и 3-симови апарати.

Американската компания Motorola Mobility подготвя за пазара телефона Motokey 3-Chip – устройство с три слота за SIM карти и физическа клавиатура QWERTY. Първоначално моделът ще се продава в Бразилия, като се очаква скоро да бъде пуснат и на други пазари по света.

Motokey 3-Chip прилича на обикновен смартфон от по-старо поколение, без сензорен екран и поддръжка на Wi-Fi, но с много малък екран. Моделът разполага с безжичен Bluetooth модул, FM тунер, слот за карти памет microSD (до 32GB), камера с резолюция 2 мегапиксела и клавиатура QWERTY за писане на SMS-и, имейли и общуване в социални мрежи.

Motorola набляга на възможността за правене на снимки и видео в движение и незабавното им качване на интернет с помощта само на един бутон. Друг акцент в представянето на модела е музикалното забавление с вградените MP3 плейър и FM радио.

Към момента няма повече технически подробности за Motokey 3-Chip. Производителят не разкрива дори размерите и теглото на новия си телефон. Загадка е и времето за автономна работа на апарата.

Motokey 3-Chip се позиционира в категорията на бюджетните телефони. Цената от 170 долара (349 бразилски реали) с карта 2 GB обаче може да се стори висока за много потребители, особено в развиващите се страни, за където е предназначен моделът.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини