Откраднаха гащите на Поли Генова

Поли Генова спешно смени заглавието на песента „По гащи", която изпълни пред холивудската звезда Селена Гомез на парти в столичния клуб „Ялта" преди 2 месеца.

Смяната на името се наложила поради неприятни обстоятелства. "Хората, които бяха ангажирани с аранжимента на песента, го регистрираха в Музикаутор като тяхно авторско парче. Това е напълнo некоректно, тъй като музиката е изцяло на младата композиторка Жени Джамбазова, а текста написахме аз и LaTiDa", коментира Поли Генова. Затова певицата е прекръстила парчето на "Солени дни", което е свежа лятна песен.

Поли вече засне и клип към песента с режисьора Павлин Иванов - Bash. В лентата тя е по гащи на изключително красиви места по Черноморието, както и в ромското гето край Балчик. Сюжетът на видеото разказва за метаморфозата на четири бляскаво облечени красавици, които тръгват към морето и решават да зарежат лукса, забавлявайки се без задръжки. Песента е със специалното участие на LaTiDa в лицето на Яна Балева, Десислава Христова и Eлизабет Нешева.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини