Том Круз започна битка за Сури, привиквайки я към лукса

Том Круз е започнал пълномащабна битка на лукса за спечелването на своя страна на дъщеря си Сури. Кинозвездата глези до дупка малката, за да запомни разкошния начин на живот, който тате й предоставя. От момента когато Том се събра със Сури на 17 юли - първата им среща, след като Кейти Холмс подаде документи за развод - 6-годишната постоянно получава всичко, което поиска, а дори и повече.

Актьорът се обръщал към Сури само с думата "безценно" по време на 90-минутно парти до басейн в скъпаркия хотел Greenwich, съобщава списание "Стар", като твърди, че техен човек е станал свидетел на купона.

Малък пример за намеренията на Круз, по думите на репортера, е когато Том попитал Сури, дали е жадна и е поръчал напитката Пелегрино. Сури вместо това поискала лимонада без лед, но когато напитката пристигнала, тя сменила желанието си и настояла за швепс с джинджифил. Таткото незабавно изпълнил желанието.

Персоналът на хотела още е в потрес от сумата 170 000 долара, която таткото похарчил през въпросната седмица за подаръци на Сури.

По-късно през деня Круз завел дъщеря си с хеликоптер до имението на Стивън Спилбърг в Хамптън, където тя се радвала на басейна на режисьора и частния му плаж. По информация на списание "In Touch", само разходката с хеликоптера струва 6 200 долара.

"Това дете върти Том около пръста си", твърди семеен приятел.

Кейти Холмс и Том Круз постигнаха споразумение по развода си на 9 юли, като звездата от "Кръгът на Доусън" получи попечителските права.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини