Тризначките станаха клонинги на Гага

Вяра, Надежда и Любов изненадаха посетителите на столичен мол вчера, появявайки се преобразени като Лейди Гага. Стайлингът им беше поверен на една от най-ексцентричните български модни дизайнерки Мира Бъчварова, както и на екип от гримьори и фризьори, които буквално преобразиха сестрите.

Стотици желаещи се надпреварваха да се снимат с Тризначките, но малцина успяха. Щастливците трябва да тагнат снимката си във Facebook профила на VIP Brother Bulgaria, за да участва в томболата за покани за концерта на Лейди Гага на 14 август, вторник.

„Работата ми по мисията на Big Brother беше страхотно преживяване. Самата аз винаги черпя вдъхновение от необичайното и авангардното. Момичетата бяха страхотни", сподели Бъчварова.

Преобразяването на Тризначките е част от специалната мисия на Big Brother, която цели да примами поп иконата в къщата на VIP Brother. Всичко ще приключи във вторник, 14 август, когато Вяра, Надежда и Любов ще бъдат на концерта с цел да стигнат до Гага с надежда да приключат успешно своята задача.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини