Най-възрастната потребителка на Фейсбук е на 101 г.

Социалните мрежи се възприемат като забавление за младото поколение. Но Фейсбук показа най-възрастната си потребителка и дори я покани да разгледа централата на компанията в Силиконовата долина.

Флоранс Детлър от близкия Менло Парк е на 101 години и има 653 приятели в социалната мрежа. Според Фейсбук тя е най-възрастният потребител на сайта. Вчера тя се срещнала с генералния директор на Фейсбук Марк Зукърбърг и с главния оперативен директор Шърли Сандберг.

Сандберг публикува снимка в своята страница рано вчера със следния коментар: "За мен е чест, че се срещнах с Флоранс Детлър, която със своите 101 години е най-възрастният регистриран потребител на Фейсбук. Благодаря, че ни посети, Флоранс!".

Социалната мрежа има 955 милиона активни потребители и компанията твърди, че най-бързо нарастващата група през последните две години са били жените над 55 години, предаде БГНЕС. Снимката събра над 5000 харесвания и коментари от потребители с баби и дядовци на 102 и 103 години.

Според профила й Флоранс е завършила Оксидентъл Колидж през 1932 г. Тя живее в Менло Парк, където се намира централата на Фейсбук, и "търси хубава книга за четене". Присъединила се към социалната мрежа преди три години, през август 2009 г.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини