Четвъртък - ден за секс, петък - за сватба

Има си подходящ момент за всичко - от продажбата на жилището до правенето на секс, предаде БГНЕС.

Британският в. "Сън" съветва кои дни от седмицата са най-подходящи за осъществяването на определена дейност.

Правене на секс - четвъртък:

Денят е подходящ и за сутрешен секс, показва изследване на Лондонското училище по икономика. То установило, че нивата на естествения холестерол, който стимулира половите хормони, са най-високи именно в този ден.

Хапване навън - вторник:

Повечето ресторанти не получават доставки през уикенда. До вторник всичко отново е свежо. "Ако не се намирате в наистина добър ресторант, понеделник вероятно не е най-добрият ден да ядете риба", съветва майстор-готвачът Антъни Бърдейн.

Продажба на жилището - петък:

Продавачите, които обявяват жилището си за продажба в петък, имат най-голям шанс за успех, установила американската агенция за недвижими имоти Редфин. Тя стигнала до извода, след като анализирала над 1,2 милиона обяви за продажба на жилище на 16 пазара в продължение на 21 месеца.

Покупка на камера - понеделник:

Неотдавнашни данни показват, че понеделник е денят, в който се наблюдават най-високи продажби на камери онлайн. Те са вече едно от най-евтините електронни устройства, които могат да се купят, така че много магазини правят отстъпки, за да привлекат повече клиенти на сайта си след уикенда.

Искане за увеличаване на заплатата - сряда:

Седем от десет мениджъри казали, че сряда е най-добрият ден за искане за увеличение на заплатата, след като били анкетирани от компанията за подбор на служители Офис Ейнджълс.

Сключване на брак - петък:

Традиционно сватбите се правят в събота или неделя, но ако кажете заветното "да" един ден по-рано, може да намалите цената на церемонията и на следващото я празненство наполовина.

Край на търг в E-Bay - неделя:

Продаващите вещи онлайн обикновено имат най-добрите резултати, когато крайният срок се пада в традиционния ден за почивка.

Отказ от цигарите - петък:

Волята е най-силна с наближаването на уикенда, установиха учени.

Организиране на барбекю - вторник:

Това е най-сухият ден от седмицата. Според британската метеорологична служба заоблачаване се наблюдава най-често в петък следобед, събота или неделя.

Пазаруване - сряда:

Това е най-малко претъпканият ден от седмицата в супермаркетите. Ако искате дори още по-голямо спокойствие, имайте предвид, че само 4% от пазаруващите посещават магазините между 21 ч. и 8 ч.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини