Carrie Underwood, P!nk и Pitbull на AMA, гласуване онлайн

Carrie Underwood, P!nk и Pitbull ще излязат на сцената на 40-те годишни Американски музикални награди® (AMA). Те ще се присъединят към колегите си Taylor Swift, Nicki Minaj, Linkin Park и Christina Aguilera, които вече потвърдиха участието си на наградите. Церемонията ще се състои на 18 ноември в „NOKIA Theatre” в Лос Анжелис и ще се излъчва на живо по телевизията. Организаторите съобщиха, че следващата седмица ще обяват имената на още артисти, които ще участват в церемонията.

За седма поредна година, победителите ще бъдат определени чрез онлайн гласуване. Феновете могат да гласуват на уебсайта на Coca-Cola AMA, amavote.com и AMA.abc.com. Наградите са разпределени в категориите Pop/Rock, Country, Rap/Hip-Hop, Soul/R&B, Alternative, Adult Contemporary, Latin, Contemporary Inspirational и за първи път е включена и категорията Electronic Dance Music. На официалната страница на 40-те годишни Американски музикални награди® - www.ama.abc.com – са публикувани всички номинации, изпълнители, новини за предстоящата церемония и т.н. Повече информация също така и в Twitter @theamas и на фейсбук страницата на AMAs facebook.com/amas.

За четвърти път ще се състои и онлайн шоуто на червения килим преди церемонията “Coca-Cola Red Carpet LIVE! @ The 2012 AMAs”, което ще се предава директно. Предаването започва в полунощ българско време и ще бъде достъпно от цял свят на ABC.com, AMAs365.com, Cokemusic.com, Livestream, Ustream и YouTube. Продуценти на 40-тите годишни Американски музикални награди® са Dick Clark Productions, inc., Allen Shapiro и Orly Adelson.

През 2005 излиза дебютният албум на Carrie Underwood и до момента певицата има над 15 милиона продадени копия от всичките си проекти и 16 сингъла #1 в националната кънтри класация! Резултат, който я превръща в най-успешния победител от Американ Айдъл в САЩ. Тя е и първият кънтри изпълнител в музикалната история на Америка (и единственият айдъл) с десет No. 1 сингли от първите два албума. Carrie Underwood е отличена с 5 награди Грами, 2 награди на Академията за кънтри музика за изпълнител на годината, три поредни отличия на Асоциацията на кънтри музиката за певица на годината. В момента певицата е на националното си турне “Blown Away Tour” в подкрепа на едноименния й платинения албум (2012, Blown Away от Вирджиния Рекърдс/Sony Music), включващ два No. 1 сингъла - “Good Girl” и едноименната песен “Blown Away”.

През 2000 година излиза дебютният албум на P!nk (с истинско име Алиша Мур) и до момента певицата има в дискографията си 6 студийни албуми: Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse и Greatest Hits So Far!!!, продала е над 30 милиона копия от албумите си, 65 милиона сингли (от които 20 милиона са дигитални продажби), над 1 милион копия от концертния й DVD албум и има 11 сингъла в Топ 10 на класацията Billboard Hot 100. И това не е всичко. Пинк притежава 3 награди Грами, 2 музикални награди на Билборд, 5 награди MTV Video Music Awards, 2 отличия от европейските награди на MTV, 2 награди People’s Choice и мн. други. Последният албум на P!nk „Funhouse” дебютира на #2 място в Billboard Top 200 чарта и #1 във Великобритания, Австралия, Холандия, Нова Зеландия и Швейцария. От албума излезе мегахита “So What”, който се превърна във втория №1 сингъл на Пинк в Billboard Hot 100 (след успеха на “Lady Marmalade”). Последната й колекция „Greatest Hits So Far…” дебютира в Top 10 в над 13 държави. Новите сингли, включени „Greatest Hits So Far…” “F**ckin Perfect” достигна 2-то място в Billboard Hot 100 и “Raise Your Glass” стана третият сингъл на Пинк на върха на чарта Billboard Hot 100. На 18.09 P!nk издаде последния си албум „The Truth About Love”. През февруари 2013-та певицата тръгва на турне в САЩ в подкрепа на новия албум.

Последният, шести по ред, албум на Pitbull “Planet Pit” беше обявен от Entertainment Weekly за „Най-добрият Парти Албум на 2011-та” с продажби от над 1.4 милиона копия и над 18 милиона продадени сингъла. Изпълнителят реализира световно турне в САЩ, Мексико, Канада, Япония, Австралия и редица държави в Европа. Последният хит на Питбул е парчето “Don’t Stop The Party”, пилотен сингъл от предстоящия му нов проект Global Warming, който излиза на 19 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини