До 1 г. военни ще инсценират нападение от "извънземни"!

Военни ще инсценират нападение от извънземни до една година, за да се оправдаят огромните разходи за отбрана. Това е била информация подадена от италиански генерали участници в Първа римска конференнция, където са участвали учени от Космическата агенция и италианската армия.

Там е участвал и Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания към БАН. „Нападението" ще бъде организирана чудовищна манипулация подобна на 11 септември, за да се демонстрира враждебност на извънземните към планетата,пише novini.bg.

Целта е да се направи превъоръжаване. Президентът на Френската асоциация по аеронавтика и астронавтика също е потвърдил тази информация. Интереси от подобна операция ще имат руснаци, китайци и американци. Лъчезар Филипов обаче каза, че докато не види документи не би могъл да повярва. Имаме факти, че извънземните са посещавали земята преди хиляди години. Виждаме, че религиите са свързани с някой, който идва от небето, уточни Филипов. Хората обаче трябва да сме готови за евентуален контакт с извънземни, препоръча ученият.

Възможно е подобен контакт да се осъществи до 100 г, предположи Филипов. Ученият разкри, че от космоса има радиосъобщение разчетено като думата "мир". Ако не променим мисленето се, ни остават 1000 години на тази планета, защото ще се самоунищожим, предрече Филипов.

Източник: бТВ

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини