Кабинетът падна. Борисов: Доган е поръчител на атентат срещу мен

Народното събрание прие оставката на премиера Бойко Борисов и министерския съвет. Това стана с 209 гласували "за" от общо 215 народни представители в залата.

По време на управлението на тройната коалиция е имало поръчан атентат срещу Бойко Борисов и поръчител е бил...Ахмед Доган. Това заяви самият Борисов от парламентарната трибуна, минути след като стана ясно, че кабинетът му вече е бивш. Като провокатор да разкрие тази информация, Борисов посочи Христо Бисеров и Лютви Местан и техните изказвания по-рано днес в пленарната зала: "Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва, заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган, това каза премиерът от парламентарната трибуна. Отидете, проверете автентичността на този документ, това е по време на вашето управление, досега си мълчах", каза Борисов.

В момента Бойко Борисов, Цветан Цветанов и други министри от падналия кабинет са пред народното събрание, където се носят викове: "Червени боклуци!"

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини