Флирт и първи стъпки според зодията

Най-трудното винаги си остава първата крачка. Какво се изисква, за да привлечете вниманието на отделните зодиакални знаци?

ОВЕН

Независимо какво сте чули за тях, Овните не са лесни за сваляне и могат да бъдат лоялни партньори. И мъжете, и жените от тази зодия се водят от егото си и от професионалните си амбиции. Ако искате Овенът да влезе в леглото ви, първо трябва да му внушите респект - дали с поведение, интелект, култура, външен вид, все трябва да има нещо, което да ви издига над останалите. Първоначално те ще се привлекат от вас, защото ще им е любопитно какво толкова ви прави специални, след което ще посветят известно време, за да си докажат, че са нещо повече от вас. Което ще рече - спор. Да, Овните обичат да водят спорове, те обичат битките - за тях животът е арена, а останалите хора, дори най-близките им, са техни противници. Ако един Овен е тръгнал да спори с вас на някаква тема това значи две неща: първо - вашето мнение е интересно за него, второ - ако не се лигавите и приемете спора сериозно, има голям шанс той/тя да ви запомни.

Когато тези хора флиртуват, целия сват го знае. Те го правят открито и очевидно. Те са като глътка свеж въздух. По-вероятно е да минат директно към въпроса, което за много хора би било арогантно, но Овните искат всички да разберат какво искат: Вас! ( Дори и да не са го обмислили предварително.) Възможно е да флиртуват чрез движения – да ви закачат и дразнят. Точно като малките деца.
Не се надявайте на дълбок флирт или скрити игрички. Те нямат нито времето, нито търпението за това.

ТЕЛЕЦ

Оххх, въобще не завиждаме на тези от вас, които са си паднали по представител на тази зодия. Телетата, макар и чудесни партньори във връзка, са безкрайно недостъпни в началото. Така е, защото те не виждат смисъл да бързат с нищо в този живот, камо ли с романтичните решения. Всъщност дами, ако вашият кавалер Телец гледа да претупа нещата, да знаете, че не сте му особено по сърце. Ако, все пак, решите да поемете предизвикателството, трябва да знаете, че тези хора особено много се впечатляват от добрите обноски, доброто образование и чистоплътния външен вид. Също така, те ценят много във взаимоотношенията всеки да си знае ролята перфектно. Ако имате планове за момиче Телец, трябва да си тежите на мястото. Тя ще се впечатли от този мъж на масата, който с едно движение ще накара сервитьора да дойде, но ще реагира с иронична усмивка, ако се напиете и тръгнете да трошите бутилки, за да докажете превъзходството си. Мъжът Телец безпогрешно ще разпознае стопроцентовата дама, сред всички наконтени госпожици в заведението. Това, че няма да го покаже е друга тема - нали ви казахме, че при тях всичко става една идея по-бавно.

Флиртът на Телците е приятелски и мек. Ще се опитат да ви очароват с техния типичен романтичен стил. Ще изтъкнат техните качества като стабилността, техните ценности. Ще изтъкнат абсолютно всичко в тях. С една дума ще си правят реклама, докато на вас ви влезе мисълта “Как да изпусна нещо толкова ценно?”. Със сигурност Телците са обещаващи партньори.
Да ви ухажва Телец е вълнуващо преживяване и вдига самочувствието. Не подминавайте с лека ръка техния флирт.

БЛИЗНАЦИ

Надали ще ви е трудно да направите впечатление на Близнаците, трудната работа е да го задържите, дори когато става дума само за една вечер. Повярвайте, тези хора имат способността да се отегчават феноменално бързо. Това, което другите дори не подозират за тях, обаче е, че те са безкрайно умни. Да, така е, точно те, които уж помнят колкото маймунките, са интелектуалците на зодиака. Освен това обичат да разговарят - Близнаците са невероятни майстори на словото, могат убедят всеки във всичко. Добавете към това и естествената им склонност към какви ли не контакти и връзки и ще видите, че всичко се оказа по-лесно, отколкото го мислехте. Просто трябва да убедите вашият Близнак, че сте най-умния и забавен човек в стаята и той/тя бързо ще дотичат при вас, защото току-виж научили нещо ново за живота.

След известно обмисляне, Близнака или Близначката ще се приближи към вас, ще се изкашля тихо и ще очаква от вас да го заговорите. Независимо от това, той ще смята, че именно той е направил първата крачка. Веднъж щом разговорът тече, той ще започне да ви описва прекрасни гледки и места, на които вижда именно вас двамата. Той ще разчита на вашето въображение да ви заведе на местата, които той сам вижда. Да флиртувате с Близнаци е много интересно, но и малко опасно. Винаги имайте едно на ум, когато представител на зодия Близнаци е покрай вас. С чар, железни врати отварят.

РАК

Раците са сложна материя. Ако вече са във връзка, трябва да знаете, че нямате почти никакви шансове. Разбира се, има изключения, но ако ракът се чувства добре и обичан, той/тя никога няма да изневери. Ако обаче ситуацията не е такава и вашият Рак е нещастен, няма да ви е трудно да го спечелите, но ще трябва да потърпите. Повечето от тези хора се доверяват много трудно и въпреки че нямат основания за това, те страдат от изключително ниско самочувствие (което добре прикриват!). За да направите добро първо впечатление, трябва да им дадете да разберат, че вие сте направо зашеметени от тях. Това няма да ви е трудно, те са доста атрактивни и обикновено полагат грижи за тялото си. Естествено направете го тактично - може да са неуверени, но не са глупаци. Уверяваме ви, че той/тя ще запази спомена за това, как сте се издали, че ги харесвате и ще се връщат към него, всеки път, когато са депресирани (това се случва доста често), а нищо чудно и да ви поискат номера. Запомнете - Раците обичат тези, които ги обичат.

Когато Раците флиртуват, те търсят духовна връзка с вас. По този начин те разчупват леда и прескачат всякакви огради. Този план да ви съчувстват, естествено, е обмислен, но колкото повече виждате, че интересите и чувствата ви съвпадат, толкова е по-малко вероятно да ги отрежете или да ги оставите. И всъщност, толкова повече искате да останете. Може да ви накарат да се почувствате все едно ги познавате от много време, въпреки че ги виждате за първи път. Възможно е да почувствате, че това е някаква магия, някакво чудо. С Раците времето отлита много бързо и колкото повече време минава вие се откривате все повече, което е вълнуващо и стряскащо в същото време.

ЛЪВ

Ооо, тези Лъвове - истината е, че всеки човек рано или късно се влюбва в някой Лъв. След което му писва да се занимава с гигантското му Его и бързо го разлюбва. Няма как да си на публично място и да не ги забележиш - те просто правят впечатление със самото си присъствие. Какво трябва да направите, за да ги накарате да спрат царственото си внимание върху вас?  Просто бъдете част от свитата им, смейте се на шегите им, слушайте историите им, правете им комплименти през пет минути. Бъдете тяхна публика през цялата вечер и почти ви гарантираме, че ще ви заведат на частно представление само за вас. И се постарайте да изглеждате добре. Лъвовете държат на външния вид. Рядко се случва Лъв да започне флирт, защото те са свикнали останалите да флиртуват с тях. И все пак, ако това се случи, те ще очакват да се ласкаете от това, че го правят. Наистина трябва да сте поласкани, защото те имат много високо мнение за себе си и фактът, че сте привлекли вниманието никак не е за подценяване.

Ако те флиртуват с вас, това означава, че сте необикновени и изключителни. Ще се приближат към вас с цялата си царственост и ще ви накарат да разберете колко изключителни сте и колко рядко го признават на някой. Поради царствената си природа, те изискват постоянни комплименти и обожание. В един момент ще усетите, че флиртът се е обърнал и вместо те да флиртуват с вас, вие го правите. Хубавото на Лъвовете е, че си заслужават всички комплименти, които им правите.

ДЕВА

Още една зодия, за която външния вид е безкрайно важен. Но изискванията на Девите далеч не спират до тук. Те държат партньорите им да са освен красиви и интелигентни, добре образовани, със свое място в кариерата, да идват от добро семейство...До продължаваме или вече се отчаяхте? Първата стъпка към представител от зодия Дева, обаче не е много трудна.
Те са срамежливи по природа, но пък ако ви харесват веднага ще им проличи. От там нататък трябва да се приготвите за сложен процес на опознаване и ухажване и бъдете наясно, че вие ще имате водещата роля. Не разчитайте той да се сети да ви поиска телефона. Не си мислете, че тя ще има куража да ви покани на кафе. Ако сами не направите тези крачки, ще си останете на едно място.

Почти невъзможно е Девите да дойдат директно при вас, за да ви заговорят. По-скоро ще започнат да ви обикалят, да ви наблюдават и да търсят погледа ви. Магията започва, когато погледите ви се засекат. Ще започнат да ви гледат с поглед тип “Погледни ме! Виж ме! Виж всичко, което имам. То ще бъде твое, само ела!” И до тук се изчерпва частта на представителя на зодия Дева в играта, наречена флирт. От тук нататък сте вие на ход.

ВЕЗНИ

Везните и от двата пола са хора, които държат на няколко неща. Те винаги се впечатляват от тези, които проявяват вкус към добрите дрехи и добрата храна. Отблъскват се много лесно от всичко просташко, затова следете поведението си. Те са деликатни, независимо, че понякога избухват много грозно - повярвайте ми, след това те искрено съжаляват. Пословични са с трудността при взимане на решения, за това няма да е лошо, ако им подскажете, че имате повече от приятелски намерения към тях. Не се тревожете, няма да попаднете в неловка ситуация - Везните просто обожават някой да ги ухажва. Но каквото и да правите, постарайте се да бъдете човекът, който излъчва най-много стил на масата - няма как да не ви забележат.

Веднъж започне ли флирт, не си позволявайте експерименти - Везните са почитатели на израза "класика в жанра". Нещото, което трябва да запомните за Везните, е, че те винаги изглеждат добре и е трудно човек да им устои. Те са толкова социални и отворени, че идват направо при вас и ви заговарят. Темата не е от значение. За тях е важно разговорът да започне и да върви, а все някога ще стигнете и до главния въпрос. По-важното за тях е първо да се сприятелят с вас, за да ви опознаят и след това да се опитат да ви докоснат, за да ви уверят, че искат нещо повече от приятел.

СКОРПИОН

Сексуалната репутация на тази зодия е станала толкова зловеща, че хората възприемат скорпионите като, едва ли не, серийни изнасилвачи. Няма такова нещо - да, те са много страстни, но изобщо не са от лесните. Освен това, ако някой в зодиака е способен на железен самоконтрол, това е Скорпионът. Неприятната новина тук е, че имате шанс да започнете връзка с тези хора, само ако те предварително са ви забелязали. А техните изисквания са безкрайно високи. Има нещо, което все пак може да ви накара да се откроите в очите им. Първо, скорпионите обичат да говорят за секс. Разбира се, това изключва всякакви вулгаризми, неприлични клоунади и прочее излагации. Но ако успеете да направите впечатление на разкрепостен човек, вашият Скорипон може да си каже "Хм...Я, виж ти." Второто е да държите на личното си достойнство. Скорпионите са хора с високо самочувствие и имат вътрешен респект към другите с високо самочувствие.

Когато флиртуват, Скорпионите знаят какво искат и как да го получат. Никога няма да дойдат да флиртуват с вас просто така. Те са много изкусни играчи и могат да ви завъртят главата за секунди. Няма да усетите кога флиртът е преминал в нещо повече. Внимавайте със Скорпионите, именно заради игрите, които обичат да играят. Никога не знаете какво се крие в главата им!

СТРЕЛЕЦ

Поздравления - да свалиш представител на зодия Стрелец е най-лесното нещо на света! Ако си падате по Стрелец, дори не е необходимо да се ровите в нета и да четете тази статия! При тях абсолютно всякакви тактики могат да имат потенциален успех. Така е, защото Стрелецът има нужда непрекъснато да бъде с нови партньори, той/тя изпитват патологична нужда да са влюбени. Единственото, което трябва да избягвате е да мълчите и да гледате безразлично в една точка, но, вие и без това си го знаехте, нали? Би могло да ви отнеме малко повече време, ако той/тя в момента е във връзка, но за съжаление, те не считат това за кой знае каква пречка. След като свалката вече е факт, как да задържите вниманието им си е вече лично ваш проблем. Светът обаче още не е открил решението на тази задача.

По начина си на флиртуване Стрелците приличат малко на Девите. Също като тях, те няма да се изправят срещу вас и да ви заговорят. Те ще ви наблюдават, търсейки погледа ви. Ще започнат да говорят или да се смеят силно, за да привлекат вниманието и погледа ви и само със знаци ще ви покажат, че имат интерес към вас. Ако сте в заведение, е възможно да ви изпратят питие по сервитьора и ще наблюдават вашите реакции.

КОЗИРОГ

При Козирозите всичко зависи от обстоятелствата. Те правят впечатление на много недостъпни, но повтаряме - това е плод на обстоятелствата. Разбира се, трябва да сте наясно, че няма да стане от първата вечер, нито, може би, от втората. Но, ако си дадете труд да проучите каква е ситуацията около него/нея и си изградите солидна тактика, ще получите кавото искате. Няма да ви е лесно, защото и мъжете и жените Козирог много държат да имат контрол върху репутацията си. Мъжете, например, винаги искат да направят впечатление на невероятни женкари, а жените много рядко допускат грешките им да стават публично достояние. Станете приятели с приятелите им и научете какво реално се случва в емоционалния свят на вашия Козирог. Ще се учудите колко лесно се поддават на манипулация. В този случай чувството на вина е излишно, защото хората от зодия Козирог са невероятни манипулатори и не се учудвайте, ако накрая се окаже, че през цялото време те са сваляли вас, а не обратното. И те като Овните, са директни и лесно се разбира кога флиртуват.

Ако Козирог флиртува с  вас, трябва да го считате като огромен комплимент. Състезателната им природа ги кара да търсят винаги най-доброто и ако те са избрали вас, значи са избрали най-доброто. Те вярват, че са най-добри във всичко и дори да има хора покрай вас, те ще се изправят срещу вас, загърбвайки всички останали и обвземайки цялото ви внимание и облъчвайки ви с огромния си чар.

ВОДОЛЕЙ

Мммм да, Водолеите са странни хора. Понякога създават впечатление, че сексът изобщо не ги касае и, ако се наложи могат да си останат отшелници завинаги. Излъчват невероятно чувство за свобода и толерантност и за това е толкова хубаво да си край тях. Водолеите не съдят. Освен това, винаги са отворени за нови запознанства и приятелства. За да привлечете вниманието на един Водолей, просто трябва да се откроявате от всички останали хора в стаята. Трябва да бъдете личност със свои разбирания и идеи, трябва да сте човек с планове и мечти и да си търсите своя път в живота. Водолеите се привличат от нестандартното, в този ред на мисли, ако имате някакви новаторски схващания, не се страхувайте да ги споделите с вашия човек. Когато някой говори нещо интересно, Водолеят винаги слуша. Но не споделяйте много, много за личния си живот или поне не в началото. Той/тя ще прекрачи границата на приятелството, само ако е убеден, че тази стъпка ще им донесе нови знания за вас.

В техния флирт винаги има някаква искра. В тяхно присъствие ще се чувствате все едно гледате в запалена крушка. Ще се приближат към вас като лисица към плячката си. Имат странно и иронично чувство за хумор, с което ще се опитат да ви привлекат. Смятат, че ако успеят да ви разсмеят, ще успеят да ви накарат да направите всичко. Ще се почувствате странно и различно, когато Водолей флиртува с вас. Ще виждате, че е на една ръка разстояние, но ще ви се иска да се приближите още към него. Всичко това е заради техните харизма и чар.

РИБИ

Е, сега си дойдохме на думата. Подобно на Близнаците, никак няма да ви е трудно да привлечете вниманието на Рибата, защото и мъжете и жените от тази зодия са изключително приятелски настроени. Още повече, че те много обичат да флиртуват, при тях това почти си е начин на общуване. Общуване, което често предизвиква ревност в недоумяващите им партньори. Но само защото пръскат тонове чар наляво и надясно, това съвсем не означава, че ви свалят.

Един съвет: бъдете директни. Ако Рибите не са обвързани в момента, имате шанс поне за една-две срещи, защото те никак не обичат да са сами. За срещата не е нужно да се притеснявате, защото те са прекрасна компания, това е може би и причината да имат толкова много приятели. Ако пък обстоятелствата правят вашата Риба безразлична (или е заета), знайте, че за разлика от много други зодиакални знаци, те няма да подходят към ухажването ви грубо, нито пък ще ви се подиграят публично. Абсурд! Рибите ценят Човека.

Дори и да си падат адски по вас и да не им излизате денонощно от мислите, те ще ви пращат сигнал след сигнал, но никога няма да дойдат директно при вас. Ще търсят погледа ви, но ще извръщат притеснено своя, щом ги засечете с очи, ще си играят с косата си (ако имат такава), ще се усмихват смутено, ще гледат нагоре, надолу, наляво, надясно, ще поруменяват от притеснение..., но няма да съберат смелост да ви заговорят. Очакват от вас да поемете инициативата. Срамежливи и неуверени са, но в момента, в който се почувстват спокойни с вас, ще можете да се насладите на тяхната очарователна същност. Опознаете ли Рибата, след това ще се чудите как изобщо сте живял без това невероятно същество.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини