Адел планира тайна сватба

Адел планира тайна сватба в Брайтън, Англия.

Британската певица, която роди първото си дете Анджело Джеймс от приятеля си Саймън Конеки преди пет месеца, е много заета с осъществяването на плановете си за големия си ден по-късно тази година.

"Тя планира сватбата от известно време и е много заета с това", разри близък източник до 24-годишната изпълнителка пред сп. "Ю Ес Уикли".

Тя планирала да мине под венчило "през лятото или есента" и се очаква да се омъжи за Саймън в новия си дом, разкрива друг запознат източник, пише БГНЕС.

Звездната двойка, която се запозна преди повече от една година, се премести от родния град на певицата Лондон в Брайтън, за да е близо до малката дъщеря на Саймън от предишния му брак. "Адел е много близка с нея", сподели запознат източник.

Певицата се наслаждава на времето си далеч от музикалната индустрия със семейството си. "Саймън е идеалният партньор, а Анджело е целият й живот", разкри приятел на звездата.

Миналия септември тя опроверга слуховете, че се е омъжила, след като човек, който твърдеше, че е бил сред гостите на сватбата, заяви, че певицата била облечена в традиционна рокля, а церемонията се състояла в присъствието на близки приятели и роднини.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини