Бутиковата „Монте Наполеоне” за 3 дни в Пловдив

Световни стилисти посвещават фризьори и публика в най-новите тенденции за прическите по време на 21-вия Италиански фестивал на красотата

Емблематичната за световната мода улица "Монте Наполеоне" от центъра на Милано се пренася за 3 дни в Пловдив. Търговската артерия с бутици на най-известните дизайнерски къщи, която е италианският еквивалент на нюйоркското Пето Авеню, оживява от 22 март в Палата 2 на Международен панаир – Пловдив.

Възстановката на улица "Монте Наполеоне" е реализирана на щанда на козметичната компания "Alfaparf" от Милано. Нестандартната визуализация е само част от многобройните атракции на 21-вия Италиански фестивал на красотата и прическата. Престижният международен форум за фризьорство, козметика и грим ще продължи до 24 март включително, съобщиха организаторите "Christian Of Roma Group".

Непосредствено след влизането си в Палата 2 посетителят се озовава в неповторимата атмосфера на "миланското ларго". 30 квадратни метра площ се оказват напълно достатъчни да се усети присъствието на лукса и поривът към красотата. На щанда са разположени автентични лампион и пейка на фона на актуален изглед от виа "Монте Наполеоне". А край тях топстилисти от Италия майсторски ще демонстрират най-новите продукти и последните тенденции във фризьорството.

Едновременно с това в зала "България" на Конгресния център в панаира ще текат и техническите семинари. Те са безплатни, а участниците в тях имат уникалната възможност да усъвършенстват уменията си, черпейки знания и опит от 4-ма световни стилисти от доказаните марки "BES", "Alfaparf" и "Rolland", коментираха организаторите.

 Заключителната част на Италианския фестивал е поверена на стилист Капанов и младежката секция на "Интеркоафьор България” – фондация "Гийом”. През есента именитият софиянец предизвика фурор в Пловдив.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини