Как г-н Асеновград се оказа кмет на община Карнобат

Знаете ли как се казва кметът на Асеновград? Точно така, Емил Караиванов. Въпросът, колкото нелеп и елементарен да изглежда за асеновградчани (а и на всеки човек с що-годе нормална обща култура), е толкова на място и своевременен, зададен на чиновниците в столицата. Питате се защо?

Преди дни на официалния сайт на Общината се появи уведомление, че "МИЕТ уведомява Община Асеновград, че е предоставено на концесия мраморното находище "Старите колиби" край Мулдава". Става дума за решение на МС да предостави концесия за добив на подземни богатства-строителни материали-мрамори.

Какво обаче мислите е обръщението към градоначалника ни? То е "Уважаеми г-н Асеновград". По-надолу става още по-интересно и разбираме, че "г-н Асеновград" е кмет на община...Карнобат! Защото изричното разпореждане, подписано от г-жа Аксения Бузова (директор Дирекция "Природни богатства и концесии") е обявлението да се постави на видно място в общината. В община Карнобат!

Община Асеновград няма право да поправя, длъжна е да огласи информацията, такава, каквато е, както я задължава процедурата. Така въпросната нелепица кацна на сайта на местната управа и кой знае още колко дълго ще втрещява посетителите с новината, че г-н Асеновград е кмет на община Карнобат.

К.Нешева



Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини