Временна реорганизация на движението заради колоездачната обиколка

Във връзка с провеждането на 63-та Международна колоездачна обиколка на България на 1 и 5 септември се въвеждат временни промени в организацията на движението в Пловдивска област.

На 1 септември от 14.30 ч. до 17.30 ч. се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по главен път София - Карлово - Бургас в участъка от 218-и км (границата с област София) до 279-и км (граница с област Стара Загора).

На 5 септември от 13.15 ч. до 15.45 ч. се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по главен път София - Карлово - Бургас в участъка от 279-и км (граница с област Стара Загора) до 242-и км (село Кърнаре).

Същия ден от 13.30 ч. до 17.00 ч. се забранява движението на всички превозни средства и пешеходци по пътя Кърнаре - Троян, проход Беклемето.

Посочените интервали за промените в организацията на движението са ориентировъчни, като спирането и пускането на движението ще се определя от местонахождението на състезателите по трасето, съобщават от МВР.

Призовават се водачите на МПС да избират обходни маршрути в посочените интервали, стриктно да спазват разпорежданията на контролните органи и да проявят необходимото разбиране и търпение за нормалното протичане на състезанието и запазване здравето и живота на всички участници в движението.

Източник: Пресцентър МВР

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини