Ангел и Мойсей - Тази снимка пази

Новият видеоклип на Ангел и Моисей, ще направи премиерата си днес (03/09) в One More Кино. Входът за премиерата е свободен. Заедно с това напълно свободно ще го гледат и зрителите на еТВ. 

Клипът събира на едно място най-интересните случки и лица от #OneЛято в няколко различни града в България. Във видеопродукцията се включва и супер-идейният режисьор Bash Motion, който пренася действието в 2063 година. В клипа Ангел и Моисей са достолепни господа на преклонна възраст, които разглеждат стар албум с „живи снимки”. В тяхната компания в ролята на улегнала госпожа влиза и красивата партньорка на Ангел от Dancing Stars - Дорина. Във видеото са включени кадри от концертни изпълнения на артистите в различни клубове, както и няколко спонтанни музикални сесии по улиците на различни градове на България.

Интересно за феновете на HTC е, че видеото е заснето с HTC One. Използвана е стилистиката на удивителния софтуер на новите телефони HTC One, който позволява заснемане на видео в много висока резолюция, моментален монтаж и кинематографски ефекти, допълват авторите на клипа. Ето и самия клип.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини