iOS 7 - от съвсем нова гледна точка

Вчера Apple пуснаха за свободно сваляне новата версия на своята мобилна операционна система iOS 7, която идва с куп промени, както на външен вид, така и като възможности. Много автори на приложения обновиха своите програми, за да са “в тон” с новия външен вид на iOS 7.

Ако работи добре, обикновено и изглежда добре.

Нищо което досега сме правили, не е било проектирано единствено с мисъл да изглежда по-красиво. Това би бил погрешен подход към дизайна. Напротив – докато обмисляхме iOS целта ни беше да създадем по-просто, полезно и приятно изживяване – но и да градим върху всичко, което хората обичат в iOS. В резултат, новият начин по който работи ни накара да променим и външния й вид. Защото добрият дизайн е дизайн, подчинен на изживяването.

Новите функции

iOS 7 въвежда страхотни нови функции като Control Center, AirDrop за iOS и по-интелигентен мултитаскинг. А нещата, които вършиш всеки ден прави още по-лесни, бързи и приятни. И въпреки че много от приложенията вече изглеждат различно, начинът по който работят ще ти e напълно познат. Така че от първия ден знаеш как да ползваш най-усъвършенстваната мобилна OS в света. В най‑съвършената й форма.

Facebook първи пуснаха обновено приложение за iOS 7

Новото мобилното приложение на социалната мрежа е с освежен дизайн и променена навигация

Една от първите компании, които веднага смениха приложението си за новата операционна система на Apple, тази вечер бе Facebook.

От най-голямата социална мрежа побързаха да пуснат новото си приложение с визуални промени, които се интегрират по-плавно във външния вид на новоизлезлата iOS7.

Основните промени са в бързото меню, намиращо се вече в дъното на екрана. Оттам потребителите, без да се налага да отварят страничното и използвано до сега меню могат да се пренесат бързо във фийда си, поканите за приятелство, съобщенията или нотификациите.

Не малко промени им и в стила на цялото приложение, бутоните, част от иконите и т.н. Със сигурност ако сте притежатели на някои от поддържаните от новата операционна система устройства Facebook приложението ще е едно от първите, които ще ви направят впечатление.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини