ЕВН търси съвети от клиенти, сформира техен Съвет

ЕВН ще формира Клиентски съвет, в чиито рамки ще могат да се изразят и разработят конструктивни идеи и препоръки към дейността на дружеството, съобщиха оттам.

Под мотото "Вашите идеи създават промяна" Клиентският съвет ще е платформа за осъществяване на директен диалог с битовите клиенти. В рамките на инициативата ще се осъществяват съвместни работни срещи между битови клиенти на EVN и представители на дружеството - ще се обменят информация и идеи по различни теми, свързани с дейността на дружеството. Важна задача на Клиентския съвет ще е разработването на предложения, които да са полезни за усъвършенстване на предоставяните услуги. Ролята му ще е консултативна за дейността на дружествата в групата EVN България, които подлежат на стриктни регулативни норми, съгласно българското законодателство.

Кампанията по набиране на кандидати за участие в Съвета вече тече. Може да се кандидатира всеки пълнолетен българин, който ползва услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Участието е доброволно и безвъзмездно. Съставът му ще е от 24 участници, избирани за период от 2 г. Срещите ще са минимум 2 годишно в различни населени места в Югоизточна България. EVN покрива пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите.

Всички желаещи да кандидатстват могат да го направят с писмено заявление за участие в свободна форма. Необходимо е то да съдържа личната мотивировка, трите имена, клиентски номер или ИТН (номер на измервателна точка), населено място, адрес, телефон.

Кандидатите да изпращат своите заявления до 13 октомври на имейл на klientski_savet@еvn.bg, по факс 032/99 00 10, на адрес EVN България, ул. "Христо Г. Данов" №37, 4000 Пловдив, както и на място във всеки EVN Офис.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини