Станимаклийка млати друга пред РУП, чупи й зъб

5 хиляди лева ще трябва да плати асеновградчанка на друга заради счупен зъб, драскотини, кръвонасядания и последвалите от това неимуществени вреди (болки, страдания, ограничаване на личните контакти), а също и разходите за лечение. Решението удоволетворява наполовина исковете на ишцата, преценила, че преживяното от нея може да се компенсира с общо 10 бона. Съдът обаче оряза мераците й наполовина.

Двете жени се срещнали малко преди началото на учебната година през 2011-та. Засекли пред Районното управление на полицията и подхванали разговор. Останалата по-късно без зъб, неподозираща с каква агресия й предстои да се сблъска, попитала другата защо обижда дъщеря й. Вместо отговор последвали удари по главата и тялото. Единственото бързата намеса на униформените предотвратила по-нататъшната саморазправа между двете люти станимаклийки.

Побойничката твърди до последно, че опонентката й се самонаранила по време на разпрата. Тя може да обжалва решението на Асеновградския съд пред Окръжния в Пловдив.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини