Парламентът омагьосан!

Зли сили тегнат над парламента и погубват депутатите духовно и физически. Сградата на Народното събрание, която е построена върху турско гробище, е наситена със свръх отрицателна енергия. Това е причината, когато прекрачат законодателния храм, народните избраници да се преобразяват до неузнаваемост, а често страстите в пленарната зала да прехвърлят рамките на цивилизования тон.

По-духовните хора сред тях не могат да преодолеят стреса и се разболяват от тежки болести. Сензационните твърдения направиха пред „Всеки ден" бивши депутати, лекари, както и екстрасенси и специалистите по окултни практики. Един от видните медици е д-р Орлин Драганов, екс народен представител от Българския бизнес блок, председател на Дружеството по физикална радиестезия и лекар по вътрешни болести. Само за няколко месеца починаха двама депутати от БСП - писателят Николай Петев и Димчо Михалевски, Стефан Данаилов се поболя, споминаха се двама технически сътрудници, един от шофьорите катастрофира тежко, а поне още 4 депутати са болни от рак.

„Народното събрание е построено не просто върху турско гробище, а върху турско наказателно гробище. Това означава, че по време на Османската империя там са били погребвани осъдени на смърт престъпници, убийци и изнасилвачи", разкри специалистът пред „Всеки ден". Според него тази лоша енергия разболява депутатите. „Представете си за каква негативна енергия става дума. Съвсем нормално е, щом такива хора са погребани отдолу на тази площ, да има дисбаланс на енергии. Костите на тези престъпници влияят върху депутатите", категоричен е д-р Драганов. Докато бил в Народното събрание, той лично измервал енергията в пленарната зала, в кулоарите и в депутатските кабинети.

Радиестезистът твърди, че най-негативна енергията била след пленарно заседание. Тя била толкова силна, че ако влезе в залата човек, може да изпита внезапно силно главоболие, да му се завие свят и дори да се стигне до припадък. „Някои смятат, че сме шарлатани, но аз не работя с ръцете си, а със специални апарати - с тях измервам енергията. Всичко е с факти", обяснява той. Човек има биоенергийна информационна система, която се влияе както от самия него, така и от околната среда, добави видният лекар.

Лошата енергия се трупа в парламента с години най-вече от десетките хиляди обидни думи и нападки, които си отправят народните представители. Всяка дума има своето значение, когато тя е натоварена с лош заряд, това се отразява както на хората, които я изговарят, така и на тези, към които е насочена, убеден е д-р Драганов. Това са енергии, които, ако не се чистят, те остават и се натрупват. Остават енергийните отпадъци на купища поредни Народни събрания от 130 години насам, когато е построена сградата.

Причина за т.нар. омагьосване на парламента не е само тъмната прокоба от земните недра, а и тъмните мисли на хората в него и извън него. Злоба, завист и ненавист ни разболяват, твърди д-р Драганов. Той споделя мнението, че по-емоционални хора, които карат едни и повече мандати, не могат да издържат на напрежението и се разболяват от тежки болести. Не са един и два примерите, в които депутати, известни със своята чувствителност, си отидоха от рак като еколога Пирин Воденичаров, писателя Николай Петев, както и починалия във вторник Димчо Михалевски. Други пък като Стефан Данаилов, който е един от най-емоционалните червени депутати, води успешна битка с тежко заболяване.

По думите на лекари, нумеролози и ясновидци страната ни ще се оправи, когато народните ни избраници се преместят в нова сграда, каквито идеи отдавна има. Не един и двама председатели на НС от 1989 г. насам пробваха това да стане, но засега липсата на пари е основната пречка за това. Подобно мнение застъпва и д-р Драганов, според когото зала „Света София" на бившия Партиен дом е натоварена с по-добра енергия. Освен това той предлага да се разположат на определени места в сградата на Народното събрание специалните защитни пирамиди, изработени и лицензирани от Дружеството по физикална радиестезия.

„Пирамидата преобразува вредните вълни, тя не променя химически нещата, само ги преобразува. И това е в основата и на защитата на жилищата. Специалните пирамиди са изработени и лицензирани в целия свят от Дружеството по физикална радиестезия, те се продават в екзотеричните книжарници", обясни лекарят. Благотворно влияние върху сградата на Народното събрание оказва намиращата се зад него величествена катедрала „Св. Александър Невски", твърдят пък екстрасенси. Те смятат, че именно величественият храм е предпазвал парламента от абсолютно разрушение - както вътрешно, така и външно. Депутати пък коментират помежду си, че може би в Народното събрание трябва да се направи общ молебен на патриарха и главния мюфтия.

Депутати плачат от главоболие

Народните представители десетилетия наред искат да се преместят в бившия Партиен дом заради лошата енергия, която ги разболява в настоящата пленарна зала. Точно 15 минути са нужни на всеки, влязъл в парламента, за да почувства общо неразположение, силно главоболие или непреодолим световъртеж. Всички тези състояния се изпаряват още с излизането от Народното събрание, твърдят представители и от ляво, и от центъра. Дори докторите от болница „Лозенец", които дежурят край депутатите в пленарни дни, признават, че влошаване на общото състояние действително може да се наблюдава в сградата. По-вещите сред народните избраници в енергийните теми и окултизма са убедени, че главоболието се дължи на сблъсъка на множество души с различна аура на едно място, заключено между бетон и гранит.

Източник: http://www.vsekiden.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини