Борисов и Местан се кандърдисват за кафе, единият говори от Кърджали, другият през партийния пресцентър

"В Кърджали сметките ги плаща Местан", съобщиха от пресцентъра на ДПС, след като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви от родопския град: "Ние сме длъжни с Местан да изпием на центъра едно кафе, но това не значи коалиция."

"Ние с г-н Борисов в "Бояна" сме пили кафе, какво остава за Кърджали. Тогава заради нелепа случайност, аз бях неканен гост, а той - неволен домакин. Сега съм готов да си разменим ролите. т.е. готов съм да бъда неволният домакин", отговори през пресцентъра на ДПС Лютви Местан. И още: "Очаква се да пристигна в Кърджали към 16,30. Срещата ми с актива е от 17,30 ч. в кв. "Възрожденци", ресторант "Ориентал". "Предвид на анонса му, че оттук нататък срещите му ще бъдат само публични, мисля че ресторант "Ориентал" е добро място за среща между Местан и Борисов. Очаквам го".

Последвалият отговор от страна на Борисов гласеше: "Ще се срещна с Лютви Местан в центъра на Кърджали в кафе "Френд”. Срещата ще е малко след 16,30 часа, дори аз ще платя сметката."

"В Кърджали сметките ги плаща Местан", контрира, отново през пресслужбата, лидерът на ДПС. "Явно Борисов е бил неискрен в желанието си за кафе с Местан. Нещо го е притеснило. Може би не е очаквал, че ще приема да бъда домакин. Сега променя часа, предложен от него самия. Той знае, че в 17:30 часа започва срещата ми с актива на ДПС. И никоя футболна среща не стои по-високо от уважението ми към членовете и симпатизантите на ДПС, за да ги накарам да чакат края на един или друг мач. Като домакин, вече уведомих г-жа Цачева, че ги чакам в 16:35 часа в една неутрална територия, каквато е "Марая" до хотел "Арпезос". Разбирам, че среща няма да има", заявява лидерът на ДПС.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини