Тамара Глоба: Боингът е погълнат от черна дупка, хората вече са в друго измерение, но са живи

Пасажерите са "засмукани" от чужда цивилизация, сега правят експерименти с тях и ще ги върнат на Земята след 5 години. Знаменитата астроложка Тамара Глоба сензационно обяви, че малайзийският боинг е попаднал в черна дупка и пасажерите вече са в друго измерение, без да са мъртви, предаде РИА "Новий регион".

"Това е непознато досега за човешката материя пространствено-времево проявление на чуждоземен разум. Черната дупка е била подобна на тези в Космоса, но този път се е завихрила в атмосферата ни и това е било съзнателно. Хората са "засмукани" от чужда цивилизация, сега правят експерименти с тях и ще ги върнат на Земята след 5 години. Знам точното място, където се намират, но знам, че ще бъда обвинена в шарлатанство и няма да го спомена", твърди звездобройката, която прави хороскопи на големците в Кремъл и лично на президента Путин.

Още по-сензационно тя твърди, че това е само първото похищение от серия опити на извънземни, които ще имат нужда от човешки образци, за да ги сглобяват по свой образ и подобие и да ги връщат обратно сред нормалните хора.

"До края на годината виждам още две такива необясними изчезвания на самолети. Няма да бъдат намерени, защото ще са попаднали в същата черна дупка", категорична е Тамара Глоба.

По нейни думи чуждата раса вече ни е обявила война и започва да ни "асимилира".

Според прогнозата на Глоба 2014 ще бъде годината, в която човечеството плътно ще се приближи към началото на Трета световна война.

"2014 г. е опасна с това, че Уран се намира в Овен, а това е много войнствено съчетание. Опасявам се от започване на перманентна война на Изток. Не дай Боже това да е свързано с Иран, тогава при какъвто и да е изход ще имаме истински взрив на абсолютно неконтролируем тотален тероризъм", казва Глоба.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини