Магнетичното привличане според зодиака

Тези, които ни привличат или отблъскват, а често и ни оставят безразлични, могат да бъдат от всяка една зодия. Има обаче 6 двойки, при които средно положение НЯМА. Участниците в коя да е от тях или се отблъскват, или се привличат фатално на момента. Принципът на магнита, всеки го знае, е за + и -, които се прилепват мигновено. Съответно два плюса и два минуса ще се отблъснат. Зодиакалните знаци, които са разположени на 180 градуса един от друг си действат по абсолютно същия начин. Или има тотално неразбиране и отричане или (по-честият вариант) двамата са неудържимо притеглени един към друг. Тези два знака сами по себе си съставляват едно цяло. А това цяло се нарича... любов.

Ето и въпросните 6 двойки:

1. Овен - Везни

Огънят и ентусиазмът на Овена "подхранват" нуждата на Везните от действие, което те искат, но рядко предприемат. Овенът е АЗ-ът на зодиака, Везните са НИЕ. Единият иска да даде, другият е готов да поеме. Единият има нужда да бъде начело, другият предоставя с удоволствие тази позиция. Овните са агресивни, Везните са нежни. Овните са директни, Везните са дипломати по рождение. Овните са ревниви, Везните флиртуват всеки един момент. Овните са скандалджии, Везните са хора, които знаят как да изпускат парата, дори чуждата. Тук се съчетават Марс и Венера - любовта е "под пара".

2. Телец - Скорпион

При тази двойка страстта определено е на първо място. Скорпионът знае колко, Телецът знае как. Тук обаче в сила е притежанието - кой кого и какво има. Телецът си има винаги "мое" (за всичко и всички), Скорпионът е свързан с "твое" - готов е винаги да сподели - чувства, притежания, мисли, емоции. Въпросът е, че често го прави чрез манипулация. Във всеки случай и двата знака обичат да си хапнат, да си легнат, обичат домашния уют и престижните места, компании, т.н. А еротиката...викайте пожарна!

3. Близнаци - Стрелец

Близнаците са въздух в движение. Стрелецът е огън в движение. Единият разпалва другия, той пък дава храна на първия. И двамата са невероятно динамични хора, след които остава, най-малкото, прах и пушилка. Само че Близнаците решават нещата тук и сега, нещо, което при Стрелеца липсва. Стрелецът е Винаги. Това е най-философският, наред с Рибите, знак. Близнаците имат повърхностни знания за много неща, Стрелецът е дълбокомислещ човек. Палят се един друг, имат нужда един от друг. Кой кого ще спре обаче е въпрос с много възможни отговори. Разнообразието е ключът.

4. Рак - Козирог

О, чувства, о разум! Това важи за тях с пълна сила. Ракът е непрекъснато в емоция, докато Козирогът е хладнокръвен човек, който решава с острота, макар и бавно, възникналите проблеми. Бавно и методично. Докато Ракът се топи в сълзи и самосъжаление, Козирогът вече е изправил масивно тяло пред Проблема, в готовност да се справи с него. Ракът е невероятно мек и женски знак, любвеобилен, несигурен и чувствителен, Козирогът е мъжествен, твърд и устойчив. Водата намира своя пристан в твърдата Земя. Представете си сухата земя и водата, която потича към нея. Ясно е, нали?

5. Лъв - Водолей

Лъвовете са чудесни, слънчеви и щедри хора. Водолеят е...не му пука какъв е. Лъвът иска да го харесват всички. На Водолея му е все едно кой го харесва. Лъвът полага усилия най-вече за себе си, Водолеят не може да се измъкне от капана, наречен "Другите". Его и Свобода. Аз и Хората. Знакът на Лъва се нарича "любовта, която давам", а знакът на Водолея - "любовта, което получавам". Така както свободолюбивият Водолей може да дразни Лъв никой друг не може да го прави. Важи и обратното. Наелектризираща връзка.

Дева - Риби

Девата е реална, тя е тук и сега. Рибите са навсякъде другаде и повече от това. Девата реди нещата точно, аналитично, с много търпение и старание. Рибите не редят нищо, те просто си знаят. Девата е скромна и срамежлива. Рибите също, но не съвсем. Ако някой спечели някого, и то завинаги, това ще е Рибата. Девата се стреми към порядък и акуратност, Рибите си имат свой собствен график, който не се подчинява на нищо и никой. Обменят взаимно такава енергия, че напълно е възможно да се пристрастят един към друг. Любовта буквално ги слива в едно.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини