Софиянка откри образа на Сатаната на предното си стъкло след градушката (Фото)

Образът на Лукавия се появи върху автомобил след бурята

Димана Дойчинова, "България днес"

Сатаната прати опустошителната градушка в София! Минути след бурята ликът на Лукавия зловещо изникна върху предно стъкло на една от хилядите изпотрошени коли в столицата. Това се случи непосредствено след бедствието на паркинга до търговска верига "Билла" в квартал „Младост 1“.

Градушката е със странна форма

След като небето се успокои и спря да ни спуска ледени парчета, притеснено отидох да проверя какво е останало с колата ми. Тогава видях череп върху предния прозорец, който беше напукан от градушката. Краката ми се подкосиха. Първото нещо, което ми дойде наум, бе сякаш този образ ме гледа в очите и ми казва: "Аз бях! Аз ви пратих градушката!", разказа пред "България Днес" 33-годишната столичанка. Въпреки шока и уплахата тя заснема с мобилния си телефон страховитото изображение на Дявола.
При страховитата гледка собственичката на автомобил "Мерцедес C 200" Поли Христова едва не припаднала.

Ужасяващи снимки са се образували на предното стъкло на кола

"Помислих, че лицето на Сатаната е от падналите парчета лед, но когато се приближих и се вгледах, видях, че всъщност природата бе изваяла чудовищния образ от мръсотия - някой гълъб най-вероятно бе направил белята преди бурята, а след това дъждът е завършил образа на Лукавия", посочи още пред вестника Христова.
"Лошото е, че Сатаната не си беше оставил телефон за връзка върху прозореца на колата ми. Иначе щях да му звънна поне да ми покрие щетите и ремонта", заключи младата жена.

Лепят с тиксо пробойните по покрива на музея "Земята и хората"

Свещеник Георги Гелеменов пред "България Днес": Извикаха злото и то дойде!

 

- Отче, как ще коментирате зловещия лик, който изплува след бурята?
- Това не е случайно. Нека никой не си мисли, че е съвпадение. Дъждът и изобщо самата природа е всесилна, но това не значи, че Дяволът не е дошъл под формата на буря. Лошите хора го повикаха и той дойде. И сега страдат невинни души. Снимките са повече от доказателство, че сатанинските сили са тук и сред нас! Викачите на духове предизвикаха поредния катаклизъм.


- Кой повика злото?
- Маговете. Всички измислени ходжи и наши магьосници, гадателки, врачки шарлатанки, които се занимават с черни, бели, розови и зелени магии. Те объркват енергийното поле, а това вмешателство води до страховити последици. Скоро ще ги изброя поименно всичките. Те ядосаха Бога, а ходжите Мохамед. Боговете ни предупреждават, толкова е просто.


- Искате да кажете, че те са виновни и за бедствието в „Аспарухово“?
- Да, нарушиха баланса на природата. Всеки ден те съсипват вярата и доброто в хората.


- Може ли да се противодейства?
- Съветвам всички хора да посещават църква по-често. Да са по близо до свещениците, само така ще се избавят. Българи, бъдете по-близо до Бога и не позволявайте на търгаши да печелят на гърба на нещастието ви. Има врачки, които взимат по 900 лв. за посещение. Грях е това!


- Искате ли да кажете нещо на магьосниците?
- Много неща искам да им кажа, но на първо време апелирам - занимавайте се с нещо друго! Върнете се към старите си професии - метачки, санитарки или сервитьорки! Вие не сте близо до Бога, вие сте олицетворението на злото!

*В момента свещеник Гелеменов служи в Централните софийски гробища като духовник на свободна практика. Специализирал е екзорсизъм, гони демони и духове от обладани.

 
Източник: Петел.бг

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини