Кои са най-ревнивите зодии?

Казват, че ревността е най-явният белег на любовта, но докато някои го правят умерено, други прекрачват всякакви граници. Класацията на ezine.bg може да ви покаже кои са най-ревнивите зодии.

1. Овен - най-ревнивата зодия са Овните. Представител на тази зодия може да ви вдигне огромен скандал, дори само ако си говорите с човек от противоположния пол. Овните не обичат да делят вниманието на човека, в когото са влюбени, с други.

2. Скорпион - на Овните съвсем леко отстъпват Скорпионите, макар че и тяхната ревност е легендарна. Скорпионите обаче са по-овладени и не изливат емоциите си на неподходящи места. Те ревнуват, както от бивши половинки, така и от настоящи ухажори, които хвърлят страстни погледи към техния партньор.

3. Телец - Телците ревнуват, когато нахален човек започне очевидно да флиртува с тяхната половинка. Представителите на тази зодия се стараят да опазят на всяка цена партньора си от забежки.

4. Рак - въпреки че представителите на зодия Рак се опитват да не изглеждат ревниви, истината е, че те избухват, когато половинката им направи комплимент на друг или друга.

5. Лъв - представителите на зодия Лъв също попадат сред най-ревнивите в хороскопа, макар че те няма да си го признаят. Лъвовете не обичат да се чувстват пренебрегнати и загърбени от половинката.

6. Дева - Девите ще започнат да ревнуват, само когато им дадат повод. След като разберат за флирт или изневяра, представителите на тази зодия стават много мнителни и следят всеки ход на половинката.

7. Везни - Везните винаги се опитват да разберат половинката, като се поставят на нейно място, и дори да имат повод за ревност, те ще се опитат да го преодолеят.

8. Риби - и те, подобно на Раците, ревнуват, само когато техният партньор се възхити от красотата или възможностите на друг човек. Макар че рядко изразяват емоциите си, Рибите остават нащрек.

9. Стрелец - представителите на таи зодия по начало не допускат, че половинката може да им изневери, но дори и да се случи, те я напускат без големи драми.

10. Близнаци - За Близнаците е важно да знаят в каква ситуация са се замесили, но по принцип не виждат голям проблем, когато човека, когото харесват, е обвързан.

11. Водолей - за Водолеите няма конкретни граници затова тази зодия рядко ревнува половинката си. Рядкост е и вниманието на тази зодия да се задържи дълго само върху един човек.

12. Козирог - най-неревнивата зодия. За Козирозите тази емоция е доста крайна, а в повечето случаи и неоснователна. Представителите на тази зодия на харесват публичните и показни сцени на ревност.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини