Никога няма да познаете кое е детето на снимката

Мислили ли сте какви ще станете, когато пораснете? Всяко детенце мечтае да стане космонавт, полицай, пожарникар или каубой. Но дали детските ни мечти се сбъдват и ние осъществяваме това, което сме искали, когато сме били малки?! Много хора наистина не го правят.

Пътят, през който преминаваме, за да пораснем, винаги е изпълнен с възвишения и остри камъни. Затова много голяма част от хората се отказват да го постигат и дори да се борят за това.

И някак си единственото, което ни остава, са само снимките в детските албуми. Когато ги разлистваме, се връщаме обратно в онова прекрасно и романтично време. И се питаме в един момент:

"Постигнахме ли това, което искахме? Ако можем да се върнем назад и да поговорим с детето, което сме били тогава, какво ли би ни казало? Дали ще бъде доволно от нас?"

Всеки човек има такива настроения на характера. Но има едно голямо "НО" по средата. Какво ли се питат тези, които са постигнали всичко, което са искали? Предполагам, че гледат детските си снимки заедно с родителите си и си казват:

"Виж колко си сладък като малък, а какъв голям човек стана".

Разбира се, всеки като малък е бил сладко и невинно същество. Дори и най-могъщите хора на планетата. Сигурно никога няма да познаете кое е това малко момче на снимката.

Много сладко детенце, нали? Ами това не е кой и да е, а самият Владимир Путин. Един от най-могъщите хора на планетата позира като малко момченце за гордост на родителите си. Бившият агент на КГБ е бил едно наистина малко и сладко дете, което се е превърнало в един от най-могъщите, мразени, обичани и възхвалявани хора на планетата.

Това е детска съдба. От малък си е чаровник.

Източник: http://inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини