Кобрата се жени за Андреа на ринга

Кобрата и Андреа най-после щели да се оженят и то съвсем скоро. Пулев обещал на дългогодишната си приятелка да вдигне сватба веднага след мача си с Владимир Кличко, който бе отложен за 15 ноември.

Церемонията даже ще се състои на самия ринг. Клюката, която разпространяват приятели на блондинката, се потвърждава и от думите на Кубрат пред немския Sport Bild.

"Ако стана световен шампион, ще се оженя за Андреа направо на ринга след мача. Обещал съм го и държа на думата си", каза пред изданието Пулев.

Според близките на Андреа тя натискала гаджето си сериозно за сватба. Двамата са заедно повече от 6 години и вече било крайно време да предприемат по-сериозна крачка, смятала певицата. Боксьорът подходил с разбиране и дал думата, че това ще се случи след най-важния му мач в кариерата на спортист.

„Кличко предпочита да не поема никакви рискове, когато е на ринга. Но срещу мен ще му се наложи да поеме риск. Ще го принудя да го направи. Аз съм голям проблем за него, може би най-големият. Чувствам се много добре, много силен. И Господ е с мен", категоричен е шампионът пред Sport Bild.

През годините Андреа и Кубрат са преживявали не една и две раздели, припомня Монитор. Очевидно обаче романът им върви към щастлив край

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бъ
    българин
    2 0
    09:44, 2 сеп 2014
    Моля се,ти да застанеш на върха и колкото се може с по голяма лекота.
Последни новини