7 знака, че той се интересува от вас по грешния начин

Мъжете могат да бъдат привлечени от жените поради много причини и по много различни начини. Невинаги обаче в основата е любовта.
Какво би могло да се крие зад неговото настойчиво поведение спрямо вас?
1. Вие сте неговата секс-играчка
Един от най-очевидните признаци, че един мъж е привлечен по грешния начин от вас е, че той обича да сте му на разположение във всеки момент. Ако той си играе с вас и вие започнете да усещате това – бягайте. Няма нищо по-лошо от това да сте кукла в нечии ръце!
2. Той иска просто секс
Има хора, които просто не са привърженици на връзките. Още по-лошо е, ако вие искате тъкмо обратното. Някои мъже не слагат картите на масата и имат лошия навик да увъртат и да се възползват от половинките си.
Не бъдете нечия карта за игра!
3. Той иска да накара бившата си да ревнува
Друга причина, поради която гаджето или мъжът, с когото излизате да е настоятелен към вас е, че иска да накара бившата си половинка да ревнува. Често това е безсилен начин да си върнем на някого, който или е оставил дълбок белег в сърцето ни, или още не сме забравили.
Не си заслужава губенето на време с такъв тип мъже.
4. Излиза с вас заради връзките ви
Някои подмолни мъже правят така – излизат с жени, за които смятат, че биха им донесли някакви дивиденти, независимо дали професионални или лични. Пък и всяко хубаво момиче има и хубави приятелки!
Ако той проявява странно голям интерес към вашите приятелки, задава въпроси, иска да излизате заедно с момичетата, нека това е червен флаг за вас.
5. Парите ви
Има преуспели жени, които обаче могат да попаднат в капана на някой храненик, който да ги залъгва с красиви думи и страхотен секс, а всъщност намеренията му да са неискрени. Това се случва и в обратния вариант, за съжаление.
6. Вие сте неговата утеха
Гаджето ви наскоро е скъсало с бившата си? Уверете се, че не сте просто утеха, временна играчка, с която да си играе докато болката отмине.
7. Лесна мишена
Много жени проявяват слабост и стават лесна мишена за мъжете. Уверете се, че той ви харесва заради самата вас. Това ще си проличи ако се старае, ако ви цени и желае.
Безразличието в отношенията се усеща рано или късно.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини