Памет за Гого

Ева Найденова, Краси и Вили Гюлмезови вече пеят като "Тоника-Домини"

"Памет за Гого" ще се казва албумът, който пускат през пролетта Ева Найденова, съпругата на незабравимия бас, и техните приятели и колеги Красимир и Вили Гюлмезови. Заглавната песен в диска на новата стара формация "Тоника-Домини" е по хващащите за гърлото стихове на Живко Колев, които имаха премиера в "Стандарт" преди няколко месеца. Всъщност прочутият текстописец, участвал с лириката си в създаването на над 1000 бг хита, е "нападнат" от думите за Гого още в трагичните дни, в които певецът се оттегли от грешния ни свят. Докато записвали парчето, всички плачели - но Ева, като истинска желязна лейди, първа се овладяла в името на каузата. Засега тримата няма да изпълняват евъргрийните на Стефан Диомов, защото отношенията с бащата на "тониките" са доста сложни. Но не губят надежда, че всичко ще се промени за добро.

Навремето Вили се присъединява първа към "Домино" - така се казват Ева, Гого и Иван Христов след злополучното турне във Виетнам, отчетено от ДС като скандално за добрите отношения между двете комунистически страни. А след това Гого привиква и Красимир. Точно тогава красавицата има друга връзка, а пианистът композитор от Бургас, който свири още на акордеон и виола, също не осъзнава докрай, че тя ще бъде жената на живота му. Но е убеден, че рано или късно събитията ще се завъртят в полза на бъдещия дует "Шик".

И това наистина се случва на скандинавско турне, продължило няколко месеца. При серия от критично-емоционални ситуации Вили разбира, че Краси е истински мъжкар и се влюбва в него. За известно време обаче пази в тайна чувствата си.

Източник: http://www.standartnews.com/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини