Небостъргач на колела (видео)

Луксозното ремарке е собственост на Марая Кери. Умопомрачителното жилище на колела има около 112 кв.м площ, която съвсем буквално се рзгъва настрани и нагоре, а двата етажа звезден лукс са на стойност 1,8 млн. долара. Но това са само малко под 2 от 512-те милиона на Марая.

AOL сподели клипа за двуетажния мобилен "имот" на 45-годишната R & B певица.

Два слайд-аута от двете страни на пътуващото чудо изскачат настрани, като буквално разширяват хола. Дизайнерът АрДжи Андерсън си се шегува във видеото: "То е като небостъргач на колела". Но високотехнологичното ремарке е сериозна работа. Когато вдигне втория си етаж (звучи като кораб да вдигне платна, и повярвайте не е по-малко впечатляващо), там могат да купонясват 30 души, или да поседнат всичките на огромия диван. За да бъдем точни - диванът е дълъг около 10 метра и е обграден от два 60 инчови телевизора, така че накъдето и да погледнете - все сте в ТВ шоуто.

Луксозният салон пък има 65-инчов телевизор Samsung 9000 и студиен клас съраунд звук. 

Сега две думи за кухнята. Човек би казал: "Марая Кери какво, ще готви ли?" Какъвто и да е отговорът, бомбастичният кемпер има и кухня с мраморен плот, всякакви печки, Hideaway хладилници, и машина за вода Kangen за 4 хил. долара.

Естествено за Марая има разкошна гримьорна.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини