Сидеров: Нови избори и на власт да дойдат патриоти

Единственото решение е да се направят избори и на власт да дойдат наистина патриоти, хора, които да спрат безумието - България да бъде вкарана във война.
Това заяви в пленарна зала лидерът на "Атака" Волен Сидеров в декларация от името на групата във връзка с вчерашното посещение на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, предаде БТА.

"Столтенберг каза, че е дошъл да почерпи информация за това как България ще отговори на предизвикателствата от Юг и от Изток. Какво отговориха българските държавници? Нищо", коментира Сидеров.

По думите му България вече била превзета държава - освен колонизирана, тя била анестезирана откъм рефлекси за това, което се случва. А, по думите на лидера на "Атака", се случва нещо много тревожно - управляващите в момента вкарвали България във война.

Сидеров добави, че Столтенберг е поискал база на НАТО в България, а управляващите "услужливо" са предложили Варна.

"Това е удобно за нападение по посока на Крим, Украйна и Русия. Нима мислите, че Руската федерация ще стои със скръстени ръце и ще гледа как я застрашават от довчерашния побратим България? Не. Ще насочи своите тежки оръжия насам. Ние ще станем мишена на военни действия", заяви още той.

Сидеров призова правителството да прекрати "заигравката с НАТО" и да организира референдум за излизане на България от Алианса, да обяви неутралитет и да покаже, че страната не иска да бъде вкарана в "опасните игри на САЩ".

Според него загубите от членството на България са огромни.

"НАТО ни съсипа армията, НАТО направи така, че да нямаме никакви отбранителни оръжия, НАТО сега ни вкарва във война", каза още националистът.

Вчера от "Атака" организираха протест срещу шефа на Алианса.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    At
    atakaaa
    3 -2
    14:25, 23 яну 2015
    Какъв патриот си ти бе продажнико !!!!!!!!!!!
    Маймуно мръсна !!!!!!
  • 2
    Уу
    ууууу
    2 -2
    15:41, 23 яну 2015
    Нато ни прееба.Иска да платим един милиярд за стари самолети .А в същото време подарява на Гърция военна техника за 4 милиярда евро като поема и разноските за доставка.А ни да застанем срещу Русия и да ни потрошат държавата.
  • 3
    12
    1234567
    2 -2
    17:58, 23 яну 2015
    Ама много си болен бе човек.
  • 4
    12
    12345678
    1 0
    21:52, 23 яну 2015
    Къв патриот си те бе нужник,много бързо се направи на разсеян,забрави ли преди изборите кои подкрепяше,кенеф.
  • 5
    12
    12345678
    1 -1
    21:52, 23 яну 2015
    Къв патриот си те бе нужник,много бързо се направи на разсеян,забрави ли преди изборите кои подкрепяше,кенеф.
Последни новини