Брак се предлага в петък вечер

Петък е денят, в който се предлага брак според старо поверие. Има много поличби, които сме чували и още стотици, за които дори и не сме подозирали. Истина или не? Преценете вие:

Ако намерите на улицата подкова или цвете – новият партньор ви е в кърпа вързан.

Ако се изкачвате на сцена или подиум и се спънете в първото стъпало, това е знак, че се задава любовна връзка. Същото важи, ако за пръв път отивате на гости на мъж (жена), от когото се интересувате, и се спънете в прага на къщата.

Добра поличба е да се спънете на равно място, докато бързате за първа среща. Но… падането в подобни ситуации променя предсказанието на 180 градуса.

Малките женски неприятности често също предвещават любов – скъсан подгъв, бримка на чорапа, счупен ток на обувка или нокът.

Най-голямото свидетелство за приближаваща любов е натрапчивото желание на всички ваши познати да променят прическата ви. В древността е съществувал обред, при който жената, на която предстои да се омъжи, задължително сменяла прическата си.

Ако девойката срещне своя възлюбен и го целуне по новолуние – скоро ще му стане съпруга. При това в брака ги очаква любов до гроб и богатство.

Най-подходящото време за предложение за брак е петък вечер, а годежът трябва да се обяви в събота.
Щастлив камък за влюбените е тюркоазът – неговият цвят символизира постоянство.

Годениците не трябва да се снимат заедно, иначе скоро ще се разделят или съвместният им живот ще е нещастен. За да го избегнат, не трябва също да се любуват заедно на млада Луна през висока трева и да си определят срещи на кръстопът или на мост. Иначе страстта ще премине в ненавист, а уважението – в презрение.

Ако желаете връзката ви да протече леко и гладко, не трябва да се срещате на стъпала (особено лоша поличба е да се целувате или прегръщате, докато стоите на стълбите).

Не подарявайте на половинката си ръкавици, часовник, брошка или нож – на раздяла е.

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини