Prestigio MultiPhone 5550 DUO – достъпен и способен фаблет

Prestigio продължават да утвърждават силните си позиции в ниския ценови клас, като вече на българския пазар може да бъде намерен MultiPhone 5550 DUO, който отново ни предлага разумни параметри на достъпна цена. Ако желаете да притежавате фаблет модел с голям екран, то скъпите предложения на популярните компании не са единственото решение. MultiPhone 5550 DUO разполага с 5.5-инчов дисплей, но и това не е единственият акцент върху, който са наблегнали от Prestigio. С какво още може да ви зарадва устройството, ще разберете от неговото представяне.

Четириядрен процесор и 3000 mAh батерия

Производителността е дадена в ръцете на популярния MediaTek MT6582 процесор, който предлага четири Cortex-A7 ядра, работещи с тактова честота от 1.3 GHz. Той е допълнен още от 1 GB оперативна памет, както и видеокарта Mali 400, което би трябвало да ви бъде напълно достатъчно за безпроблемните ежедневни работи с телефона, както и игра на всички Google Play игри.

Несъмнено, за поддържането на 5.5-инчов дисплей се изисква батерия с голям капацитет, като в този случай той е 3000 mAh. От Prestigio не споделят някакви конкретни резултати на издръжливостта, но изтъкват батерията като един от ключовите компоненти.

5.5-инчов IPS дисплей и 200 GB MultiCloud

Без съмнение, дисплеят е една от гордостите на MultiPhone 5550 DUO, като освен широкото работно пространство, което предлагат 5.5-те инча по диагонал, на разположение е и IPS матрица за красиви цветове и перфектни ъгли на видимост. Разделителната способност също е на добро ниво за класа. Тя е 1280 х 720 пикслеа, което носи гъстота на пикселите от 267 ppi. Освен качествен, дисплеят на модела е и изключително здрав, благодарение на Gorilla Glass 3 защитата. Тя ще ви пази, както от надрасквания, така и от удари.

Наличната флаш памет е в размер на 8 GB, но на разположение е и слот за microSD карта с капацитет до 32 GB, а освен това може да се възползвате и от безплатните 200 GB облачно пространство в MultiCloud услугата на Prestigio.

13 MP камера, Android 4.4 KitKat и две SIM карти

Задната камера на MultiPhone 5550 DUO е 13-мегапикселова, като е оборудвана със Sony IMX179 сензор и автофокус. В предната част пък на разположение е 2-мегапикселова камера за видеоразговори.

Операционната система е Android 4.4 KitKat, което в комбинация с богатия на функционалности интерфейс на Prestigio, прави нещата да изглеждат доста добре в софтуерно отношение.

Поддръжката на две SIM карти не е нещо ново за моделите на Prestigio, но отново ще я посрещнем с широко отворени обятия.

Актуална информация за цената на MultiPhone 5550 DUO

От 14 февруари до 14 март може да се закупи за 299 лв. от ESCOM. Промоционалната цена е до изчерпване на количествата.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини