Химиотерапията не може да излекува рака?

Екип изследователи от Вашингтон неотдавна открил тежката истина за химиотерапията, докато изследвали защо раковите клетки трудно се премахват с конвенционални методи на лечение.

Според проучването, химиотерапията не може да излекува рака, а служи като гориво за раковите клетки, които се унищожават много трудно, след като веднъж сме започнали с химиотерапията. Проучването доказва, че индустрията за конвенционално лечение на рака е пълна измама.

Не само, че химиотерапията, която днес е стандартен метод за лечение на рак е пълен провал, но е и вредна за болните от рак. Според проучването химиотерапията кара здравите клетки да освобождават протеинът WNT16B, който прави раковите клетки по-жизнеспособни. Химиотерапията със сигурност уврежда ДНК-то на здравите клетки и това продължава дълго след приключването на лечението. Комбинацията от унищожаване на здравите клетки и развитието на раковите клетки показва, че химиотерапията не лекува рака, а го влошава допълнително. Всички, които са болни от рак или познават болни трябва да знаят това.

"WNT16B си взаимодейства с раковите клетки, като предизвика растежа им и, най-важното, противодейства на допълнителната терапия", обясни съавторът на проучването Питър Нелсън от изследователския център за откриване на рака "Фред Хътчинсън" в Сиатъл. Той каза, че данните са "напълно неочаквани".

Избягването на химиотерапията подобрява шансовете за благоприятен изход, съветват учените. Всеки, който ще спре химиотерапията, трябва да се насочи към алтернативни начини за спиране и елиминиране на рака. Това включва алтернативно лечения като терапията на Герсон, консумацията на противоракови храни, високи дози на витамин C и D.

В подобно проучване, проведено от д-р Рагху Калури, публикувано в списание "Кенсър цел" показва, че лекарствата за рак, които обикновено се "дават насила" карат туморите да се развиват повече и да метастазират.

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини