Мъж изпадна в кома след тежка катастрофа

Млад шофьор пострада тежко и има опасност за живота му след катастрофа на главен път Е-79. Инцидентът е станал малко след 01,00 часа във вторник в района на Кресна. 27-годишен мъж карал лек автомобил „БМВ" и се движел от село Градешница към Симитли. Колата, която била със софийска регистрация, поднесла на ляв завой на мокрото шосе. Водачът загубил контрол над управлението на возилото, което преминало с висока скорост през лентата за насрещно движение и се забило в оградата на Посетителския център на Национален парк „Пирин".

Беемвето буквално прелетяло над декоративната дървена преграда и паднало по таван в двора на имота. С линейка раненият мъж е транспортиран по спешност в МБАЛ – Благоевград. Настанен е за лечение в реанимация с черепно - мозъчна травма и в кома. Лекарите се борят за живота му. На мястото на инцидента е извършен оглед от полицаи. Изясняват се причините за пътния инцидент.

„Има нанесени щети на оградата, но това не е важно. Ще ги възстановим, на това място сме под наем, то е общинска собственост. Оградата е предотвратила челен сблъсък на колата в сградата. Лошото е, че мъжът в автомобила е пострадал тежко, дано се оправи. Това е най-важно", казаха от управата на Национален парк „Пирин".

Източник: http://www.standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини