Какво правят Жерар Депардийо и Беноа Полвоорд на селскостопански панаир?

Известният френски актьор Жерар Депардийо е  лошо момче в "Добре дошли в Ню Йорк". Вдъхновен от скандала около френския политик и икономист Доминик Строс-Кан, който е арестуван, след като бе обвинен в изнасилване на камериерка в луксозния си хотел в Ню Йорк. Премиерата е на 27 март.

Какво наистина правят Жерар Депардийо и Беноа Полвоорд на селскостопански панаир? Това се чудеха посетителите на панаира в Порт де Версай край Париж, гледайки двамата актьори сред кравите и прасетата.

Депардийо, облечен в карирана риза и неузнаваем с бялата си коса, и колегата му Полвоорд са на панаира почти инкогнито заради снимките на комедията с временно заглавие „La Route des vins”. Филмът разказва за конфликтните отношения между баща и син, и двамата земеделски производители. Значи Депардийо е просто с бяла перука! Баща и син правят опит да се разберат един друг като потеглят заедно на пътешествие из Франция с едно такси.

По непотвърдена информация ролята на таксиметровия шофьор ще бъде изпълнена от писателя Мишел Уелбек. Сценаристи и режисьори на филма са дуото Беноа Делепин и Гюстав Кеверн („Near Death Experience”).

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини