Майка, убила шестте си деца, отива зад решетките до края на живота си

Жена в американския щат Юта, която призна, че е убила 6 от новородените си бебета, докато е била пристрастена къмметамфетамини и алкохол, беше осъдена на доживотен затвор, предадоха световните агенции.

Исках да им помогна да избегнат ужасния живот, който щях да им дам, заяви в съда 40-годишната Меган Хънтсман. Тя обаче призна, че е лишила бебетата си от възможността да живеят. Хънтсман разказа, че е удушила или задушила с възглавница шестте си бебета малко след като ги е родила. Престъпленията са извършени в периода 1996 г. -2007 г. После Хънтсман укрила труповете в гаража на къщата си в град Плезънт Гроув. Там било отрито и седмо тяло на новородено, но аутопсията показала, че бебето е било мъртвородено.

Миналата година съпругът на Хънтсман Дарън Уест подал сигнал в полицията, след като открил в гаража останки на едното от бебетата, увито в найлонови торби и хавлиена кърпа в кутия, запечатана с изолационна лента.

Хънтсман заяви в съда, че всичките деца били от съпруга й. Двойката има три дъщери на между 13 и 20 години. Хънтсман каза в съда, че не е можела да се грижи за още деца.

Източник: дарик

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини