"Бързи и яростни 8" ще има, излиза на екран през 2017 година

Подготвя се осми филм от поредицата "Бързи и яростни", който трябва да се появи по екраните през 2017 година, съобщи Холивуд рипортър. "Това ще е първият филм от поредицата след смъртта на Пол Уокър", поясни Вин Дизел - другата звезда от филмите "Бързи и яростни".

"Бързи и яростни 7" разплака публиката

"Бързи и яростни 7" оглавява боксофис класацията в Северна Америка от излизането си по екраните в началото на април и вече е събрал над 1 милиард долара приходи. Това е последният филм с участието на Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа.

"Бързи и яростни 7" е най-гледаният филм, подобри два рекорда

"Ще направим най-хубавия филм, който някога сте гледали", увери Вин Дизел на изложението Синемакон в Лас Вегас. Той добави, че е планирано филмът да се появи по екраните на 14 април 2017 г.

Актьорът обаче не даде подробности за действието в новия филм и не потвърди дали другите звезди от поредицата Дуейн Джонсън, Мишел Родригес, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън и Лудакрис ще участват в това продължение.

Дизел си припомни, че в рамките на предишно издание на същото изложение обявил датата на излизането на "Бързи и яростни 7" по екраните. "Тогава бях придружен от брат си Пабло", каза той, имайки предвид Пол Уокър.

Вин Дизел кръсти новородената си дъщеря на Пол Уокър

Източник: дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини