Стотици на крака за 35-годишнината на ОДЗ „Звънче“ и в подкрепа на кампанията #спасижоро

    Хиляди сърца затуптяха като едно в залата и на сцената на Читалище „Заря“ снощи, където се проведе концертът, посветен на 35-ата годишнина от създаването на ОДЗ „Звънче“ №22.

    Отбелязването на годишнината обаче, освен като празник на детското заведение, мина и като акция на добрите сърца.

    Още при подготовката за честването, от ръководството на забавачката обявиха, че се включват в акцията #спасижоро и с концерта подават ръка за събирането на средствата, необходими за животоспасяващите интервенции в чужбина на журналиста Георги Христов.

    Така доброто тръгна там, от където тръгва и развитието на малкия човек-от детската градина, от семейството, от добрия пример.

    Изключително стилният концерт стартира с призив за включване в акцията и от директора Красимира Спатовска, и от колеги на Жоро, представители на журналистическата гилдия в Хасково.

    Началото беше поставено емоционално, в този стил и продължи. След откриването с новия химн на детското заведение “Весели звънчета“, изпълнен от всички възпитаници на заведението, се заредиха чудни детски картини, претворени от танците и песните на малчуганите от 3 години до по-големите, за които това са последните дни в детската градина, преди да прекрачат прага на училището.

    Изпълненията на децата държаха публиката със затаен дъх до край, а после тя им се отблагодари на крака с бурни аплодисменти.

    А на края всички добри сърца, които помогнаха и за благотворителната кауза, получиха картички с мотото „Доброто започва от нас, но се продължава от вас..“, подготвени от „Звънче“ №22.  

    М. Манолова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Зр
      зрител
      14 -1
      14:36, 2 юни 2016
      Концертът беше великолепен, децата бяха уникални....
    • 2
      Ем
      Емилия Иванова
      10 0
      17:24, 2 юни 2016
      Уникален екип , ръководен от много добър човек. Човек за който човешките ценности все още означават нещо. Браво. Останете си такива добри , почтенни и достойни хора
    Последни новини