Мъж продава живота си в eBay

Мъж, който преди шест години е емигрирал от Великобритания в Австралия, е предложил целия си живот за продан на търг в eBay, пише в. "Сън". Причината за решението на 44-годишния Иън Ъшър е, че иска да започне на чисто след развода със съпругата си Лора.

Мъжът, напуснал Скарбъро преди шест години, се е разделил с жена си през 2007 г. след 5-годишен брак.

"Животът ми беше изпълнен със съдържание, но след раздялата с жена ми изгуби целия си смисъл. Тя все още много ми липсва, но съм решил да започна всичко отначало. Съзнавам, че на много хора са им се случвали далече по-тъжни неща, но това е моят начин да се справя ", споделя Иън Ъшър.

Търгът ще бъде организиран през юни и ще продължи седем дни. Офертите ще започват от един долар, но Ъшър се надява да спечели над 450 000 долара.

Желаещите да участват ще могат да наддават за къщата на мъжа, намираща се на около 30 минути път с влак от град Пърт, както и за колата му, дрехите, приборите, мотор "Кавазаки", джет ски, екипировка за гмуркане, огромен телевизор. Предложилият най-висока цена ще получи и достъп до приятелите на Иън Ъшър и ще мине двуседмичен пробен срок за работата му с възможност за постоянен договор.

"Целта ми е с пълен портфейл и паспорт в джоба да отида на летището, да хвана първия попаднал ми самолет и да отпътувам някъде, без значение къде", споделя Иън Ъшър.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини