Кейти Холмс VS. Никол Кидман

Отношенията между бившата и настоящата госпожа Том Круз, винаги са били в центъра на общественото внимание.Мнозина смятат, че Кейти Холмс и Никол Кидман просто не се понасят. Неотдавна обаче, Кейти реши да поднесе приятелски подарък на Никол.

Настоящата г-жа Круз подари на бременната Кидман кошница пълна с детски играчки за бъдещото бебе. Всички играчки били купени от луксозни магазини в Бевърли Хилс на сума от 2000 долара.

По този начин Кейти реши да поздрави Никол и да й предложи своето приятелство. Все още не е известно как е реагирала Кидман на жеста. Напомняме, че Никол Кидман е бременна в 8-мия месец. Тя с нетърпение очаква своето първо биологично дете.40-годишната актриса се чувства прекрасно и е загърбила доскорошните си здравословни проблеми, които не й позволяваха да зачене с години.Освен че скоро ще сменя памперси, тя е и щастливо омъжена за кънтри певеца Кийт Ърбън, с когото наскоро си купиха огромно селско ранчо в покрайнините на щата Тенеси.

На сватбата на бившия си мъж с Кейти Холмс тя изпрати кристална ваза на стойност 2 800 долара, въпреки че не присъства на събитието. Двамата с Том имат две осиновени деца, а актьорът стана баща на малката Сури.



Холивудските клюкари отдавна обаче залагат на краткотрайността на брака между Том И Кейт. Миналата година тя напусна Том, защото не можела вече да издържа на неговия перфекционизъм. Известно време след това обче звездната двойка се събра отново, купи си къща в Лос Анджелис и вече планират второ дете.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини