Хотел карък на Елените - след секса, разстройство

В български хотел започна проверка, след като 70 британски туристи се оказаха със стомашно-чревни оплаквания.

От адвокатската кантора Ъруин Мичъл Солиситърс съобщиха, че има много жалби, след като десетки туристи се разболяха по време на престоя си в "Роял Парк Хотел" в курорта "Елените" в България, пише британският вестник The Telegraph.

Надин и Алан Орпууд, които прекараха 2 седмици в 4-звездния хотел с 6-те си деца, заявиха, че са получили стомашно-чревните симптоми, включително болки в корема, разстройство и висока температура само няколко дни, след като са се настанили там миналия месец. 33-годишната Орпууд, която организира пътуването на семейството чрез "Фърст Чойс Холидейс" и "Флайтс лимитид" твърди, че целият хотелски комплекс е миришел на канализация, храната на шведската маса е била оставaна открита, пилето било недопечено в средата, а чашите на бара никога не изглеждали чисти. Жената твърди още, че 3-годишният й син е бил толкова болен, че тя го е завела в болница при завръщането им във Великобритания. Сега чакаме резултатите (от изследванията), казва тя, цитирана от вестника.
В хотела и преди е имало проблеми, твърди Суки Чокар, който работи в отдела за съдебни спорове в "Ъруин Мишчъл Солиситорс". Във всички предишни случаи засегнатите туроператори поеха отговорност и ние успявахме успешно да спечелим обезщетения, допълва той. Говорителка на Фърст Чойс пък заяви, че веднага щом са били уведомени за увеличения брой оплаквания, те са посъветвали хотела да предприеме мерки за превенция на по-нататъшното разпространение на заболяването. Нашият персонал продължава детайлната проверка, допълва Фърст Чойс.

Преди дни злополучният хотел на Елените -"Роял парк палас" бе обвинен от британски турист, че едно от децата му намерило в хотелската им стая келнер и камериерка да правят секс (виж линка). От хотела отрекоха и заявиха, че от записите на камерите се вижда как освен камериерка друг в хотелската стая не е влизал. От хотела допълниха, че зачестяват случаите на чуждите туристи, които се опитват с измама да изкарат допълнително пари за почивката си в България.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини