Алла Пугачова с годежен пръстен за над 1 млн. долара

Максим Галкин се готви за сватба с примата на руската естрада Алла Пугачова. Той даже й е купил годежен пръстен за над 1 млн. долара, съобщи в. "Жизн".

По данни на изданието Галкин се сдобил с пръстена в Юрмала, където е изнасял концерти. След като обиколил бижутерийни магазини, той избрал пръстен за 800 000 евро на "Картие" от бяло и жълто злато с диаманти.

Алла Пугачова още не носи пръстена, тъй като оттогава двамата не са се виждали. От Юрмала телевизионният водещ, хуморист и певец е заминал за Витебск.

Самата Пугачова напоследък прекарва много голяма част от времето си с приятеля си, с дизайнера Валентин Юдашкин, който шие сватбената й рокля.

Трудно е да се повярва, но въпреки че Пугачова четири пъти е сключвала брак, досега не е имала прилична сватбена рокля, твърди изданието.

Първия път, когато певицата още 20-годишна се омъжва за Миколас Орбакас, се сдобива с тоалета срещу 20 рубли в магазина "За младоженци".

Със Стефанович и Болдин Пугачова сключва брак по необходимост, тъй като властите не са съгласни толкова известна изпълнителка да живее с тях, без официално да е оформила отношенията си. Не е имало специални приготовления, нито тоалети.

Дори за сватбата с Филип Киркоров Пугачова купила тоалета в първия й попаднал магазин в Ерусалим, където не е имало кой знае какъв богат избор.

Сега Пугачова е решила да се омъжи със специален тоалет и е дала на Юдашкин месец, през който да нарисува модела и да избере плата.

За сватба се подготвя и Максим Галкин, който е изтеглил напред датата, на която трябва да бъде готов замъкът му в подмосковското селище Гряз. Вместо през април 2009 г. обектът трябва да бъде предаден през септември тази година.

В къщата вече се правят довършителните работи. Според работник в замъка, Галкин започнал да купува скъпите мебели. Неотдавна докарали спалнята с размери на малко футболно игрище, която ще бъде поставена в стая на третия етаж.

Местни жители с удоволствие обсъждали предстоящата сватба. Според тях Галкин щял да покани 400 души гости, щяло да има фойерверки и танци. Трапезата за гостите по всяка вероятност щяла да бъде на първия етаж, където е голямата зала с камината.

Гостите по всяка вероятност щели да гледат фойерверките от лятната тераса, която е на покрива на къщата. Сватбеното тържество щяло да погълне няколко милиона долара. БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини