Паси: С Русия се говори вежливо и добре въоръжено

С Русия трябва да се говори много вежливо и добре въоръжено. Това е ключът за преговорите - колкото си по-добре въоръжен, толкова си по-добре подсигурен.

Това заяви бившият министър на външните работи Соломон Паси по Нова тв.

Русия разполага с мащабен план за милитаризация на Черно море, който включва и 6 подводници, всяка от които въоръжена с ракети от по 1500 км обсег. България няма интерес от солови акции, но има интерес от решение на НАТО за засилване на присъствието в Черно море, включително и с изграждане на военна база на Алианса, категоричен бе Паси. 

„Ако искаш мир, това е Антарктида. На всички останали територии по земята, мирът е придружен от добро въоръжение”, заяви още бившият външен министър.

„В момента сме в такава ситуация, че единствено Студената война може да спре Горещата война. Няма по-лошо от горещата война. Трябва да изберем от двете възможни беди по-малката, а това е добре подсигурения гръб. Най-голямата възможна беда е войната. Не знаем как ще ескалират нещата в Черно море, ако не се подготвим достатъчно добре”, коментира Соломон Паси. 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ма
    макдоналдс
    0 -1
    11:10, 17 юни 2016
    Абе тоа плъх кой го пита за Русия и защо си навира юдейската гага където не трябва А медиите защо не го забравят вече той е напълно бита карта Щял да плаши Русия --с какво бе --с 20000 армия от която 2000 мадами които са перманентно в мензис
  • 2
    Ци
    ципрас
    0 -1
    18:24, 24 дек 2016
    Ало,бисесексуалния внимавай с приказките,че може да изядеш един руски гуй.
Последни новини