Терим се извини за "пораженческoто поведение" на Турция

Селекционерът на Турция Фатих Терим разкритикува остро своите футболисти за начина, по който играха срещу Испания. Турците загубиха с 0:3, но не толкова поражението, колкото поведението на играчите е разочаровало треньора.

"Видях един отбор, който никак не ми харесва. Отбор, който се е предал и предварително се е примирил със загубата. Тези, които познават моята кариерата и футбола, който изповядвам, знаят, че не искам да си имам работа с такива, които се предават. Извинявам се на всички от мое име и от името на отбора", каза Терим на пресконференцията след двубоя.

"Испания е специален отбор. В първия половин час бяхме окей, но след това изобщо не играхме добре. Допуснахме два гола от индивидуални грешки, едната от които беше невероятна. След третия гол просто се разпаднахме", допълни той.

Турция записа втора загуба от два мача и все още няма отбелязан гол. "Искам да кажа на тези, които ни подкрепят, да го направят и в последния мач срещу Чехия. Моля ви, не си мислете, че ще приема подобни резултати - нито днес, нито когато и да било", каза още Терим.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини