Миро - Дочупи сърцето ми (видео)

Който е обичал изправен срещу целия свят ще разбере "Дочупи сърцето ми"

Миро направи две версии на версии на песента „Дочупи сърцето ми“ с два клипа. Той публикува аудиото  в личния си канал точно преди Великден, а сега излиза и с акустична версия.  

Дочупи сърцето ми“ е песен за бариерите, които изграждаме около себе си. Бариери, които уж ни предпазват от нараняване, но в действителност ни лишават от възможността да изпитаме точно онова, което ни е най-потребно – привързаност, доверие, любов. „Дочупи сърцето ми“ е вик за сриване на тези бариери и връщане към наивността на младия човек“, споделя Миро.

Интересен факт е, че едното видео е всъщност кратък филм, създаден по истинска история. Режисьорът Ивайло Георгиев е студент  3-ти курс режисура в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” .

 Музиката и текстът са на Мирослав Костадинов – Миро,  който е и продуцента на двата клиппа и аудиозаписа. Аранжимент – Магомед Алиев – Мага, режисьор - Ивайло Георгиев, оператор - Долорес Алварадо, продуцент аудио / звукозапис – Мирослав Костадинов за MIRO MUSIC

В акустичната версия на "Дочупи сърцето ми" аранжиментът, китарите и вокалът са на Огнян Георгиев, перкусии  - Николай Тошев, бас китара и вокал  - Севинч Ибрахим , а режисьор е Николай Скерлев. Клипът е сниман в звукозаписното студио и по думите на Миро представя музиката като „съпреживяване на един музикант с други музиканти“

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини