Славена Родина такава, каквато е. Да няма край (видео)

Изображение 1 от 2

    Тя е само на 19 години и по пътя си, освен две успешни участия в телевизонен формат, куп спечелени конкурси и музикални награди, вече се е сблъсквала с лъжи, борба за власт, наркотици, алкохол и какво ли още не. Славена Родина твърдо вярва, че не всичко в този живот се постига с пари и манипулации. Търси истинското в живота, търси музиката в себе си, търси добротата в хората.

    Този, по-трудният път все пак може да изведе млад талант към желаната сцена. Току-що излезе дебютният видео сингъл на Славена „Да няма край”, който тя сама продуцира. Изборът й на екип е безкомпромисен. Музика, текст, аранжимент, микс и мастър на песента „Да няма край” са на  X and DEE for P.U.R.E. The MOVEMENT, режисьор на видеото е Виктор Антонов-Rikk.

    Какво по-добро начало от истината. И младостта, и любовта. Видеотo радва с романтични сцени и прекрасни кадри в гората, в езеро. За визията на красивата Славена са се погрижили Августина Маркова-Тути - стайлингът и Марина Младенова - грим и прически.

    В „Да няма край” участва само още един персонаж - загадъчно момче, с което я свързва режисьорът Виктор Антонов- Rikk. Клипът е заснет за 16 часа.

    Славена Родинова е родена във Варна, живее в село Страшимирово, на 14 км от морската ни столица. Пее откакто се помни, като първите й уроци са по народно пеене. Поп пеене започва да учи при Роси Овчарова, а след известно време се свързва с Мила Маврова, която е и настоящият й преподавател.

    Славена Родина е участвала в много международни, национални конкурси и фестивали, от които има десетки награди и отличия. Четири поредни години е била стипендиант на МОМН за деца таланти. През 2012 е обявена за Дарование на Варна в областта на Музиката. През 2013 и 2014 участва в музикалното предаване Х Factor, като и в двете поредни години достига до „Къщата на съдиите”.

    Учи „Медии и журналистика” в УНСС в София, като съвместява следването си с работа и участия. Хората, които са я подкрепяли винаги са нейните родители, семейството й, на които тя е изключително благодарна.

    Славена Родинова се представя като Славена Родина, защото по този начин, освен че възражда изначалното звучене на тяхната фамилия Родини - Родин, Родина, тя се вдъхновява и респектира от силната символика на името. Надява се, това чувство да бъде усетено и споделено и от нейните бъдещи почитатели.

    Самата Славена Родина споделя, че в „Да няма край” представя себе си - такава каквато е, без излишни превземки: „Искам да покажа на хората, че едно момиче от село, с любов към живота и музиката може да постигне това което иска, без излишна показност, без лъжи и без така търсените интриги.”

    Младата певица вече мисли и работи по втората си песен, и засега казва само, че ще е различна. Планира да учи магистратура в Англия. Следва продължение.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини