Първи трейлър на романтичния трилър "Priceless" (видео)

"Priceless" (Безценно) е силна драма-трилър, вдъхновена от истински събития. Съдейки по трелъра - и романтична. Историята е за Джеймс Стивънс,  добър човек с отличен живот, но това остава в миналото. След трагичната смърт на съпругата си и след като губи попечителството над малката си дъщеря, Джеймс е най-тъмния кръстопът в живота си. Гневен, отчаян, и неспособен да издържа, той се съгласява да кара камион за еднократен, съмнителен курс, за пари в брой - без въпроси. Така се озовава в опасна ситуация и се налага да спаси две красиви и уплашени сестри, които са наясно с опасността, която ги очаква.

Може ли любовта, силата и вярата да предефинират миналото му и да променят хода на неговото бъдеще? Ще рискува ли рискува всичко, за да спаси тези жени? В тези драматични обстоятелства той открива живота, който трябва да живее.

В тази лента блести цяла плеяда звезди: Джоел Смолбоун ( KING & COUNTRY) , Бианка Сантос (Дъф), Амбър Мидхънтър ( "Longmire"),  Джим Парак (Самоубийствен отряд , True Blood). Това е първият филм на братята Смолбоун. Филмът е продуциран от Стив Барнетt (300). Премиерата на филма в кината е на 14 октомври.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини